Pani učiteľky, ako to zvládate?

5. aug 2024

Dnes výnimočný deň, do práce musím na 7. Tak som už hore a od 6:30 otvára škôlka. Ja, sova, pravdepodobne dcéru odnesiem so zaslepenými očami ešte. A tak uvažujem, pani učiteľky ako to zvládate? Mám rada deti, ale piclo by ma keby mi o 6:30 príde xy detí. Zrejme oni majú už aj vtedy dosť energie (usudzujem podľa dcéry).

huxy
5. aug 2024

Ja síce nie som učiteľka, ale keď mám celodenku, začínam o 6-tej. Musím fungovať, tak isto musia fungovať tie učiteľky 🤷🏼‍♀️

galganka
5. aug 2024

5:30 už sedím v buse do práce. Nie preto, že musím, ale preto, že môžem. čím skôr tam, tým skôr domov. Teda väčšinou to platí a vyjde. Som za túto možnosť vďačná. Takže fungujem s radosťou. 🙂

ssimusska
5. aug 2024

Niesom učiteľka, ale do práce musím na 6. Čiže môj deň začína o pol 5 a končí o 21:30 keď idem z práce domov. 😅 Fungovať musím či chcem alebo nechcem.

di1234
5. aug 2024

Ja vstávam dobrovoľne 5:30, aby som bola v práci pred 7 alebo na 7 a už o 15 mohla ísť domov a venovať sa svojím koníčkom. Radšej idem večer spať o 22 a fungujem takto. Je to, pre mňa, na nezaplatenie.

dada0902
5. aug 2024

Ja tiež keď mi trebalo chodiť na 6 a to som už 5:20 bola v buse tak som to zvládať musela ono ta povinnosť ze musíš byť o takom a takom čase v robote ti tie oči rozlepi dokorán 😄 poprípade treba chodiť skôr spat my teraz keď začneme chodiť do škôlky a ja tým pádom do roboty a aby som stihla na 7 budú aj deti musieť vstávať skôr aby sme stepovali pred školkou hneď ako ju otvoria tak treba zvyk a nacasovat a ide to

januarova
5. aug 2024

Predstav si niektorých, čo musia byť v práci na pol šiestu, idú busom, vstavaju už o štvrtej🥱

really8
5. aug 2024

Vazne si sem prisla plakat ze si raz vstavala 5:30?

autor
5. aug 2024

@really8 vážne ale viac krát nemusím môžem si pospať 😃

maranta_leuconeura
5. aug 2024

Ja to tiez nechapem, ja by som si taku pracu nevybrala. Ale niktori na vyber nemaju...

palicka
5. aug 2024

Prepáčte, nepochopili ste príspevok…autorka sa nesťažuje na to, že ide skoro do prace, alebo že učiteľky nastupujú skoro do práce. Veď sme dospelé osoby! Ide jej o to, že 6.30 bude v triede vy deti s deficitom spánku, zobudených, niektoré neprebraté, iné nervózne, lebo ich zobudili….myslím, že pri tých malinkých deťoch to majú ťažké…a je mi ľúto aj detí, že to musia absolvovať…žiaľ, niekedy nie je na výber…

really8
5. aug 2024

Och matka priroda niekde urobila chybu.

lonely66
5. aug 2024

ja si myslím, že ste absolútne nepochopili ten príspevok. nemyslím, že mal primárne poukazovať na čas, o ktorej ide učiteľka do práce, ale na tie deti...
osobne, keď som sa vžila do situácie učiteľky v MŠ, kde jej od rána piští možno 30 detí, tak dovidenia. radšej by som odpracovala túto zmenu niekde pri stroji alebo pokladni alebo v kancelárii ako toto. majú môj obdiv.

lonely66
5. aug 2024

@palicka prepáč, tvoj príspevok som si prečítala až po pridaní môjho, takže chápeme to rovnako 🙂

sante81
5. aug 2024

Každá práca má svoje pre a proti. Ja vstávam 4:25 a chodím na 6. A teda kolektív si človek nevyberá. Radšej by som mala 30 malých detí

really8
5. aug 2024

@palicka
@lonely66 ved sama potvrdila ze ide (aj) o to musela straaaasne skoro preskoro vstavat.

moonlight1210
5. aug 2024

@ssimusska toto ma zaujalo: “do práce musím na 6. Čiže môj deň začína o pol 5 a končí o 21:30 keď idem z práce domov.” Co je to za pracu?

palicka
5. aug 2024

@really8 Chápeme príspevok ináč…. Ale myslím, že podstata je už v názve… takže tak…

ssimusska
5. aug 2024

@moonlight1210 Recepcia v hoteli v Cz.

micusa2222
5. aug 2024

@galganka haha.pani učiteľky si myslia, že jediné pracujú,,že ?

brrunetkaa
5. aug 2024

Mna by porazilo 😀 ráno so mnou nie je reč cca do tej ôsmej a keby mi príde xy deti, tak si to asi hodím niekde …do prace ale tiež chodim skoro ráno aby som čím skôr mohla vypadnúť z nej ale nemusím sa ráno s nikým hneď rozprávať a ak áno, tak s pokojnými ľudmi a nie premotivovanymi ukricanymi deťmi 😀 pre mna by práca v škôlke bola peklo na zemi

liz_lemon
5. aug 2024

ja mam skusenost, ze do skolky chodi vacsina deti tesne pred 8, alebo aj neskor, moje deti chodili do skolky cca na 7:30, a skoro nikdy tam nikto nebol

beata_k
5. aug 2024

6:30 tam skoro nik nie. A ak aj ano, ide im rozpravka.

bosorkabb
5. aug 2024

Ja vstávam do práce o 4 ráno a fungujem normálne. Telo si zvykne.

janka_266
5. aug 2024

moje dieťa vstáva zatiaľ s radosťou 5:40, snažíme sa okolo 6:30 odchádzať z domu, väčšinou ide s nadšením :D mohli by sme vstávať aj neskôr, ale mne vyhovuje čím skôr prídem do práce, tým skôr môžem odísť a malý zatiaľ neprotestuje :Dnaše pani učiteľky sú ráno väčšinou vysmiate, tak snáď sa ich to drží celý deň :D

haley7897
5. aug 2024

Rozhodilo ťa to lebo je to "raz za čas" udalosť. Keby to bolo denne nastaví sa aj organizmus na inú rutinu. Ber nejaký extra cukor na energiu a večer ťa skôr zloží. 🤷🏽‍♀️🤣

summer23456
5. aug 2024

Dcéra už o 5:30 stala ráno pred škôlkou, ja som začínala v práci o 6tej, radšej skoro ráno vstanem a o 14tej mdm pokoj,ako byť v práci do 17tej napr

casavina
5. aug 2024

Piclo by ťa keby si na poobednú vstávala o šiestej a domov prichádzala pred desiatou večer...8 hodinový pracovný čas...
Alebo keď som na ranné vstávala o 2:30 aby som o tretej s mužom padala z domu, lebo na rannú na 7:00 sa nemám ako dostať do práce...30 km od mesta...

ninusa221
5. aug 2024

Všetko je o zvyku ja som pracovala v jasliach po strednej 4 mesiace kým som nešla na vysokú.. prvé dva týždne boli hrozne to som si normálne poobede keď som prišla musela pospať 😀.

simona20201309
5. aug 2024

@beata_k neeeeee.... bože mne sa jezia všetky chlpy keď počujem ze v škôlke púšťajú rozpravky🙈 prečo??????

cookie29
5. aug 2024

Ja neviem ci som sova alebo vtaca, ale zvladam oboje. Do prace chodim na 8h a pre mna je to neskoro, respektive bolo, kym som nemala deti. Teraz mi je luto skor deti. Moje su ranné vtacence, zatial. Ale vstavat prilis zavcasu tiez nic moc a rano su skor na autopilote. Som nesmierne rada ze v skolke/jaslickach maju kutiky, kde sa mozu utiahnut a podriemat. Ze ucitelka ci vychovavatelka prituli, pomojka ak treba...