Pondelok až piatok od 10 - 19
Sobota 9-15
Páči sa vám takáto pracovná doba? Nedeľa a sviatky voľno.
Nie, nechcem prácovat cez víkend
Nechcela by som robiť od 10-19. Celý deň "zabitý". Sobota by mi nevadila pracujem ak teraz cez vikendy
Absolutne nie. Cely den zabity a este aj sobota
Katastrofa
Pracovala som uz davnejsie tak, ze mi vysiel za tyzden jeden den, kedy som mala 10-19. To bola ta najhorsia zmena, pretoze mas cely den v prdeli - rano nic z teba a ani vecer uz nic. Takze mne by to nevyhovovalo.
Ale veď to odpracujem strašne veľa hodín tyzdenne. Ekonómky, opravte ma, ZP uvádza 40 hodín, nie?
Ked som bola single, dokazala som robit aj horsie zmeny 😁 ale 10-20 som robila pravidelne. a vyhoda bola, ked sme sa sli zabavit, aj som sa dobre vyspala 😅
Manzel mal v minulosti takuto pracovnu dobu a bol to otras. Tyzden absolutne zabity, nic nevybavis, nezariadis, nepodniknes poriadne. Vsetko sa to naakumulovalo do vikendu.
Toto je fakt zle, pretoze si nevies nic vybavit ani naplanovat, kedze koncis v praci o 19,00. Cely den zabity. To si ani nenakupis, nenavaris, proste nic.
Vobec. Cely den zabity. A pol vikendu v čudu.
Ved keď nemáš inú možnosť tak treba brat co je, máš aj deti? Ja som tak robila jeden deň od 6 do 19 a druhy od 10 do 19 a takto sa nám to striedalo a v sobotu od 6 do 14
Predpokladam, ze nerobis kazdy den v tyzdni.
Za mlada som mala od 9-18 a soboty 8-12. A vtedy mi to bolo viac menej jedno, keďže som si mohla odbehnúť a zobrať voľno hocikedy. Teraz už by mi to nevyhovovalo.
To by mi museli riadne platit. Katastrofálna pracovna doba, takto by som robila len keby to bola posledná možnosť.
Keby som pani svojho času tak vyhovovala
V živote nikdy by som takto nerobila
Ak doma na home office v štýle, že odrobím čo mám a som poprípade len na telefóne, tak ok, ale byť fyzicky v práci? Nikdy.
Pracovala som 12-20h a poviem ti, doobeda skoro nič nestihneš a celý deň v robote. Nemala som žiadny život okrem víkendov. Ale to bolo pred deťmi takže ok. Teraz by som to nemohla. Radšej 5-13 by som brala
aj ja veľa roko pondelok, streda štvrtok 10,45 - 19,15 , respektíve som si posunula 12,00-20,00, utorky a piatky 8,00 - 16,00, doobeda som oprala, navarila, upratala, nakúpila. večer už len čo sa mi chcelo, lebo som bola sova. Ale začínať o 011. ci 10. je už naozaj zabitý celý deň, lebo je kúskovaný a nedá sa využiť dlhší čas v jednom kuse
Mne vyhovuje flexibilná doba a ešte aj skrátená.
Hrozne,zabity cely den aj zivot.
Pracovala som na pracovnej smene 10:00-19:00 a za mňa bola tá najhoršie.
Ráno nič nestíhaš rešp. nevieš nič vybaviť nakoľko väčšinou služieb sa otvára až o 9:00 (alebo najskôr o 8:00 napr. pošta).
Jediné kedy mi táto smena vyhovovalo bolo keď som ešte chodila do posilky.
A po 19:00 máš podobný problém, že už je "neskoro" a všetko je zavreté (okrem obchodov v nákupných centier).
V skrate, máš celý deň "zabitý".
Pracovať v sobotu so takou smenou by mi nevadilo. Avšak, ak je pracovný fond 40 hodín a pracuješ klasický pon-piapráca tak soboty sa už berie ako nadčas.
Ja tak robím dobrovoľne 😂😂 od 9 - 10 do cca 18 -19 tej, nechce sa mi ráno vstávať. Radšej potiahnem viac hodín a viac dni za sebou a potom si zas dam voľno niekoľko dni.
Mne by na takejto pracovnej dobe co píšeš vadil ten iba 1,5 dňa volna, to si vôbec neviem predstaviť z dlhodobého hľadiska.
Nie, nepracovala by som tak.
Mimochodom, vychazda to na tyzden prilis vela hodin, zrejme sa tam porusuje zakonnik prace.
Nie otras horšie to už nemôže byť časovo, celý týždeň v prdeli, ráno za hodinu nevybavis nic, a sobota tiež to prídeš domov o pol štvrtej a koniec dňa, takže len nedeľa voľná to ledva dačo spravíš a znova to isté, nešla by som do takej
Pracujem tak niekoľko rokov 😀 10-19 je bežná pracovná zmena prípadne 12-21 + víkendy, je to náročné aj keď je človek single, robila som tak rok aj pri malom dieťati, ono všetko sa dá keď sa chce ale nie je to dobré... Pri dvoch deťoch si to už neviem predstaviť 🤷
moja naj kamoska robi od 11.30 do 20.h pon az piatok. do roboty chodi o 11h, a prichadza o 20.30 vystavena ako citron. vikendy by mala.mat volne, casto ju stiahnu do prace aj cez vikend, vtedy taha od 8 do 20h....
Ak platia 37 eur na hodinu, tak zo zvladnem :D
Pre mňa hotová katastrofa. Ale niekomu môže vyhovovať