Ozvú sa mi, ak sa uvoľní iná pracovná pozícia?

30. dec 2019

Ahojte, mate s tym niekto skusenost? Bola som na pohovore a potom mi dali vediet, ze som skoncila na druhom mieste z pomedzi vsetkych uchadzacov, tak ma zial neprijimaju, ale mozu sa mi ozvat ak by sa uvolnila ina pracovna pozicia. Co myslite, je sanca, ze sa ozvu, alebo sa taketo veci hovoria len tak? To bola moja vysnivana praca.

janula3000
30. dec 2019

Mne sa takto ozvali keď som skončila ako druha možnosť len kvôli tomu že som u vtedajšieho zamestnávateľa chcela dodržať výpovednú lehotu a ta ktorú uprednostnili mohla nastúpiť o mesiac skôr. Ta im to nakoniec zrušila tak volali mne a akceptovali dátum nástupu kedy môžem. To či sa tebe konkrétne ozvú ťažko povedať závisí od toho v akej situácii budú.

petruska19
30. dec 2019

Môžu sa ti ozvať aj na tú pracovnú pozíciu, kvôli ktorej si bola na pohovore 😉 veľa šťastia prajem 😉

autor
30. dec 2019

@petruska19 dakujem pekne 🙂

autor
30. dec 2019

@janula3000 ja len rozmýšľam, že prečo by mi to tak napísali, že ak mám záujem budú ma kontaktovať keď sa im niečo uvoľní. Veď rovno by mohli povedať nie. Tak veľmi dúfam, tá práca je moja vysnívaná a neviem si prestaviť robiť iné. :(

mogaa
30. dec 2019

Tak zrejme si sa im páčila ako zamestnanec, ale na danú pozíciu vybrali vhodnejšiu osobu....Takže počkaj a uvidíš.....ak by si už pracovala v danej firme a uvolní sa pozícia čo by si chcela robiť, je veľmi pravdepodobné že by ťa preradili ak o to požiadaš...

zuzikak
2. nov 2020

tak sanca, ze ta znova zavolaju tu je vzdy. Nikdy nevies, ci sa tam ta osoba pred tebou udrzi (mozno po case najde nieco pre nu zaujimavejsie, mozno zivotne okolnosti..) Ak maju odlozene tvoje CV a budu mat volnu poziciu - nevidim dovod preco nie.