Ahojte, som akurát v 7tt, viem, že je to ešte len začiatok ale verím, že dopadne všetko dobre. V každom prípade chcela by som počuť Váš názor. Pracujem ako advokátsky koncipient v dosť renomovanej kancelárii - čiže roboty je dosť, veľa stretnutí, pojednávania a samozrejme aj stým spojený stres. Nikdy som nechcela moc tehotenstvo skoro oznamovať, ale radšej by som to už oznámila, nech to kúsok šéf aj kolegovia zohľadňujú. Čo by ste urobili na mojom mieste ? Oznámili by ste to už, alebo ešte počkali ?
Ďakujem ❤️
Ja tiez cakam, po 13tt a po velkom prvotrimestrálnom ultrazvuku ak bude vsetko ok
Ahoj, neviem ako sa citis, ale u nas nikto neoznamoval skor, nez po ukoncenom prvom trimestri. Vlastne ano, jedna kolegyna to oznamila hned na zaciatku, lebo zvracala vkuse (bola aj v nemocnici kvoli tomu) a ta nebola schopna prace vobec, nie to este chodit na nejake stretnutia alebo pojednavania.
Ďakujem, tak asi počkám, minimalne na tehotenskú knižku, za 3 týždne idem na kontrolu a tam by mi ju mal dat, to už budem v 11 týždni. Cítim sa práveže dobre, so šéfom máme dobrý vzťah, ale práca je dosť stresujúca, tak rada by som to už oznámila. Ale asi teda ešte počkám minimalne na tú knižku.
@domcavesel a myslis ze ti v advokatskej kancelarii uberu stres? Zo zvedavosti sa pytam.. Ak ano tak super 🙂
@andrejkap123 no u nás sú veľmi dobre kolegiálne vzťahy a vieme si prácu pekne poprerozdeľovať, čiže určite by som sa vedela vyhnúť napr. pojednávaniam a dlhemu cestovaniu v aute. Ale samozrejme nič nieje 100%, ale myslím, že u nás by to šlo 🙂
Oznám podľa toho ako sa cítiš. Ak nemáš žiadne problémy ešte by som počkala.
Ja by som pockala, nie je to take rizikove ( CMV, Sarlach) a taketo veci, ze by si tomu mohla byt dost vystavena. Ja som skrz toto musela v 8tt oznamit. Bolo by divne, keby zrazu odbieham na wc a odmietam robit niektore ukony. Ale medzi dospelakmi byt a za compom, pokial neni naozaj zle a nemas stavy, ze sa nevies pohnut, tak 13tt najskor
jednoznacke pockat aspon do 13 tt