Dobrý večer, nevedeli by ste poradiť, z ktorých ozbrojených zloziek sú najľahšie psychotesty? Rozhodujem sa medzi zvjs a armádou, len sa bojím psychotestov. Počul som, že v armáde niesu až taká ťažké ak chcete ísť za obyčajného vojaka ale to mi príde ako kravina.. Polícia vraj najťažšie?
Rozhodovať sa kvôli psychotestom je kravina 🤔
Ak na to nemas, tak sa tam nehlas
Ak neprejdes cez psychotesty nemáš tam co robiť.
Všetky sú rovnaké+-, majú 2 časti osobnostnú a vykonostnú, nie sú ľahšie a ťažšie podľa rezortu.
A prečo chceš najľahšie psychotesty? Za mňa, keď hľadáš niečo podľa tohto, nemáš tam co robiť. Ani v jedných zložkách, aj keby sa na psychotestoch pýtali iba koľko je 2+2
Prestaň riešiť ľahšie - ťažšie. Choď, vyskúšaj. Sú iba dve možnosti - urobíš alebo neurobíš. Darmo Ti tu budeme písať - tí, ktorí ich absolvovali - aké sú. Treba zažiť. A je rozdiel robiť testy, keď o nič nejde a vtedy, keď naozaj ide o niečo. Stačí napr., keď Ti bude psychológ hovoriť, koľko Ti zostáva času a Ty zistíš, že ešte veľa otázok nemáš...
nie sú ľahšie a ťažšie psychotesty - sú rozdielne nakoľko každá z týchto zložiek (policajt, vojak, bachar či hasič a pod.) robí niečo iné, psychická záťaž je iná - sú zamerané priamo na pracovnú náplň a s tým spojené osobnostné predpoklady, ktoré musí uchádzač spĺňať - nielen fyzicky, inteligenčne, ale aj emočne a psychicky no a taktiež morálne hodnoty (len škoda, že tie si nie každý do budúcna aj udrží). Skoro všade má neskôr takýto "zamestnanec" napr. prístup k zbrani - už len preto dúfam, že tie testy sú teraz sakra ťažké , aby sa nejaký emočne nestabilný jedinec nedostal k zbrani, ktorú neskôr použije na iný účel než na aký mu bola pridelená.
Už len vzhľadom k tomu čo je pre teba prioritou pri výbere toho kam sa dostať ľahšie - nedávaj si prihlášku nikde - ty nejdeš toto povolanie vykonávať z presvedčenia - toto sú povolania, ktoré sú hlavne službou občanom - takže nebudeš dobrý vojak, policajt ani príslušník väzenského zboru.
Ak sa pýtaš tu,zváž iné zamestnanie.
@stvura súhlasím, aj muž mi hovoril, že dnes už zoberú skoro každého a napriek tomu zo 100 ľudí 80 neurobí tie testy, to len vypovedá o tom kto sa tam hlási. Česť výnimkám samozrejme. Tam kde robil môj muž mali tie najprisnejsie testy, bola tam obrovská psychická záťaž a keď aj prišli napr dvaja, do roka išli preč.
Lenže ja som bojovník nemôže má nejaký psychológ stopnúť celý život som chcel byť vojakom rozumieš ja som niečo ako peľový macher..
🤣🤣🤣🤣🤣
By si sa čudoval ale môže , každý bojovník to musí mať upratané v hlave.
@stvura lenze original psychotesty do ozbrojenych zloziek trvaju 8 hodin. Takze to co dostal tvoj syn, neboli psychotesty to ozbrojenych zloziek.
A pre autora… ak sa sa rozhodujes kam na zaklade lahkosti psychotestov, tak sa na to vykasli.
A nejake neozbrojene zlozky by to byt nemohli?