Od jula som doma neviem si najst pracu ovladam 2 jazyky vs ekon.smeru skusenosti so sapom pp, mm som z toho zufala mam 32 .Ukoncila som pomer nakolko firma zanikla
@michaltat Henkel hlada stale niekoho, pozri na profesii. Resp. v ktorom meste hladas?
hladaj na profesii. Viem, ze isto si uz hladala ale od jula to nie je az taka zufala doba. Zial je to normalne. Najst dalsiu pracu chvilku potrva a chce to vela reakcii na rozne pozicie. Tak isto skus rozne personalne agentury a sprav si aktualizaciu zivotopisu na linked-in. 😉 Neboj, s tvojimi skusenostami a vzdelanim nie si strateny pripad 😀
Ty máš aspoň čo ponúknuť - jazyky, čo majú potom hovoriť tí, čo nemajú čo ponúknuť, niečo sa nájde. držím palce😉🙏🍀
@michaltat fuha, v Bratislave nezohnat ponuku s tym, co ponukas? :O
@michaltat nuz, CV je dost dolezity,ako je formulovany,potom samozrejme aj osobne odprezentovanie sa,ak je človek pozvany na pohovor.
P. S. Moja kamoška,ked mala 35r., Tiez si nemohla nasjt pracu v BA. Raz bola prevzdelana,potom zas malo reprezentatívna,ale aj stara bola.. a jednu ponuku odmietla ona (IBM), ze hrdlacit za ponukanych podmienok nebude. Nakoniec si nasla prácu v meste nedaleko jej povodneho bydliska a bez problemov.. tiez vedela.uz dva jazyku - vystudovama franina, z praxe ziskana anglictina, strednu ekonomicku a vysoku pedagogicku vystudovanu ma a mala problem.. takze nie si jedina a pokial nemas znamosti, je v BA asi tazke najst dobru pracu..
Ja som.nakoniec po MD skonicla opat na podobnej pozicii ako pred MD, cize opat mimo vystudovaneho smeru,ale s velkym vyuzitim vystudovaneho (tiez mam pedagogicku).. a veru,vzhladom na vek ,ak raz odidem,budem.mat obavy,kde sa zamestnat..:(
@michaltat Volkswagen, Schaeffler,Protherm.... Najdi vacsiu firmu kde sa SAP vyuziva a sto pro sa uplatnis. Mozno to hned nebude na FiCo ale perspektivu urcite mas.