Overený spôsob zárobku cez internet

michaelajane
3. mar 2021

Ahojte baby, máte prosím nejaký overený spôsob ako zarobiť peniaze cez internet? Ďakujem za odpoveď❤

sissy27
3. mar 2021

@michaelajane onlyfans alebo pornhub 😃

michaelajane
autor
3. mar 2021

@sissy27 😀

sissy27
3. mar 2021

@michaelajane no ale vážne, čo by si chcela / vedela robiť? Aká je tvoja predstava o práci cez internet? Koľko by si chcela zarobiť? Aké máš vzdelanie, prax, schopnosti, koľko času tomu vieš venovať...

michaelajane
autor
3. mar 2021

@sissy27 no tak mám na to tak dve hodinky denne, vyštudovala som obchodnú akadémiu a chcela by som niečo popri materskej..

sissy27
3. mar 2021

@michaelajane čo znamená “vyštudovala som OA”? Vieš spraviť daňové? Vieš robiť účtovníctvo? Nič v zlom, ale ak by si mala schopnosti na “prácu cez internet”, tak už si ich dávno využila.

hiro
3. mar 2021

Mozno potrebuju nieco vylepsit v kode na modrom konikovi. A ja zase uz 2 tyzdne bojujem s podanim colneho vyhlasenia. Kedze sam som tomu doteraz venoval zo 20 hodin tak ak to niekto zvladne za hodinu vidim v tom velky potencial na zarobok cez internet :D

miirka123
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
mpg
4. mar 2021

Povedala by som, že taká práca nie je, všetky čo boli (reklamy na ne) či už kozmetika alebo rôzne iné sa ešte nikomu neosvedčili, dokonca sú to podvodné stránky, kde si chcú získať hneď zálohu a potom z toho nič nie je. Každá firma sa spoľahne a má dosť svojích zamestnancov, ktorí teraz robia z domu, obyčajne každej zložitejšej práci treba najprv nejaké zaškolenie.

zuzanakan92
27. mar 2021

@miirka123 Som súčasťou spolocnosti a som velmi spokojna. Je to overena akademia 👌

patricia2412
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
hiro
4. jún 2024

@patricia2412
"Internetom sa šíri nový podvod, ktorý láka na ľahký a bezprácny zárobok. Reč je o webstránke https://video-p11.buzz"
https://www.pracanadoma-skusenosti.eu/news/rece...
"Čiže zaregistrujete sa, zhliadnete pár náhodných videí z YouTube, za ktoré vám portál pripíše fiktívne eurá (sú to len čísielka bez hodnoty). Len čo dosiahnete výplatné minimum 200 eur (alebo dolárov), zistíte, že si peniaze nemôžete vybrať, lebo musíte odporučiť tento scam ďalších 40 ľuďom. A čírou náhodou si týchto 40 ľudí môžete nakúpiť od portálu na nejakej fiktívnej burze za 12 dolárov. To znamená, že kreditnou kartou im musíte zaplatiť 12 dolárov, aby ste mali nárok vybrať si od nich 200 dolárov :D. A to nie je to najhoršie. Tí, ktorí im tých 12 dolárov pošlú, riskujú, že im vybielia bankový účet, prípadne kreditnú kartu (predpokladám, že sa tam zadávajú údaje z karty)."

hiro
Autor odpoveď zmazal
Zobraz