Ahojte! Prosím vás chcema sa spýtať či mi neviete odporučiť overenú prácuna doma na prilepšenie popri materskej. Poprosím žiadne práce ohľadom katalógového predaja, kozmetiky a pod. Skôr nejaké skladanie kinderiek, lepenie obálok alebo skladanie pier, niečo na tento spôsob. Hľadala som a nikde nemôžem nájsť tak že skusím sa spýtať tu. Ďakujem moc. 😊🍀
Môžeš skúsiť volať pre call centrum z domu,normalne na dohodu a celkom fajn si privyrobiť
Otvor profesiu a tam je kopec ponúk na prácu len z domu, ale musíš aj niečo vedieť.
Toto robia veľmi málo platené "opičky" v Číne, alebo v inej rozvojovej krajine.
Čo viem, tak sa robili napr. katalógy vzoriek, ale to iniciovala priamo daná firma a zamestnali niekoho z blízkeho okolia. Teraz to možno robia kryté dielne.
Každý deň je tu takáto otázka, rád je v nich dosť. Ale ak sama nechceš, či nemáš čas vyhľadať si to tu, tak s dobrou robotou nerátaj.
Si anonym, chcela som ti napísať správu, takže keď chceš, napíš mi. Ja pracujem, cez comp, žiaden predaj, ani vstupné poplatky a výplata každý týždeň na účet. Stačí comp a znalosť Slovenského jazyka.
@horalka1986 Dáš mi, prosím, info?
@horalka1986 môžem aj ja poprosit?ďakujem
@horalka1986 aj ja poprosím ďakujem
@horalka1986 pisala som ss
@horalka1986 môžem aj ja poprosiť o info? Vopred ďakujem
@horalka1986 môžem poprosiť o info? Ďakujem
@horalka1986 môžem info?ďakujem
ja som písala články do internetových médií(rozhovory s osobnosťami, lajfstajlové blogy )a honorárom som bola spokojná. určite sa nedá porovnať s nejakou brigádou
@zuzinabila práca mojich snov 🙂 len ako sa ku nej dostať poraď prosím 🙂
@ana82 ja som dostala konkrétnu ponuku cez kamarátku, ale normálne skús oslovovať zaradom portály, kde by si chcela písať. len maj v zálohe pripravený nejaký blog napríklad🙂 takisto som už aj videla nábor nových redaktorov pre niektoré portály, takže určite aj toto sa dá odsledovať, kde hľadajú
@zuzinabila ďakujem skúsim
Babule, piste mi rovno spravu, lebo takto nemam prehlad. Dakujem.😘😘😘
@horalka1986 možem poprosiť aj ja o viac
info ? dakujem
@horalka1986 Ahoj , o akú prácu sa jedna
Môžem poprosiť i ja o info?
@horalka1986 to je tak ubohe😂😂😂to neviete napisat normalne sem??? 🤦🏻♂️ach
goralská môžem poprosiť o info ohľadom prace🙏
@horalka1986 môžem aj ja poprosiť o info ohľadom prace. 🙏
@horalka1986 písala som spravu
@horalka1986 môžem poprosiť viac info o práci? Vďaka.
@horalka1986 písala som spravu
@zuzinabila poprosím bližšie info
O tomto som už dlho nepočula, ak aj, tak len v rámci nejakého podvodu..neviem teda či to ešte funguje, ale ak by aj fungovalo, asi by bol veľký záujem o to..vela mamičiek by si rado takto privyrobilo..mňa skôr napadá, že s trochou šikovnosti môžeš skúsiť niečo vyrábať, tvoriť a potom predávať..🙂