Ahojte prosim vas neviete o nejakej overenej praci na doma za každé typy budem vďačná ďakujem
@pal1112 žiadna overená práca na doma neexistuje. Existuje práca z domu, ak niečo ovládaš ( IT, doučovanie jazyka/konverzácie) prekladatelstvo, jazyková korekcia, ekonomika a účtovníctvo pre firmy atď) alebo potom predaj kozmetiky, mlm, finančníctvo čo reálne otravuješ ľudí so svojimi produktami a službami (všeobecne povedané, nechcem nikoho uraziť, sú aj dobrí fin. poradcovia) iná práca z domu neexistuje, strašne mi vadia tieto témy už 😵💫 vypisovania uchylnych správ alebo vyklikavanie recenzii nie je práca 😉
Ano jasne viem, pozri tu su vsetky ponuky “na doma” https://www.profesia.sk/praca/?remote_work=1
Každý týždeň je tu týchto otázok niekoľko. Čiže za posledný rok minimálne 100 diskusií o práci na doma. Tak si ich skús prečítať.
A keď sa ti nechce, tak aspoň napíš, čo vieš. Pretože načo ti budeme písať o super práci, kde ale potrebuješ hovoriť plynulo (certifikát C1) anglicky, francúzsky a nemecky, ak tieto 3 jazyky neovládaš.
Úprimne, kto ovláda niečo, čo by mohol robiť z domu, sa nepotrebuje pýtať na koníku. Skús si pozrieť stránku jaspravim.sk čo tam ľudia ponúkajú a čo by si tam mohla ponúkať ty. Tam sa vie chytiť aj človek bez extra kvalifikácie, ak ale ovláda niečo, po čom je dopyt.
Ano existuje overena praca ale musis pozerat ponuky napr. na profesii. Je viacero moznosti, ktore sa tam obcas ukazu ale je to praca na trvaly pracovny pomer, 8 hodinovy (ano da sa aj na ciastocny uvazok) a potrebujes mat strednu alebo vysoku skolu, ovladat pc aspon na uzivatelskej urovni a ovladat jazyky. Tak si mozes najst pracu v administrative (uctovnictvo, obchodny support alebo procesne spracovavanie objednavok a pod. alebo IT (testovanie, programovanie), kde mas moznost pracovat z domu ako jeden z firemnych benefitov.
Existuje - zehlenie,pranie,varenie,vysavanie..to vsetko je overene a mozes to robit doma😂
Otvor si profesia.sk - práca z domu a hladaj
ja neviem ženy ale vy si fakt neviete vyhľadať na pracovných portáloch remote prácu? už sa trošku osamostatnite preboha a nie stále tu dávať takéto otázky… sadnem si za PC, naklikám profesiu alebo iný pracovny portál, zadám čo viem a hľadám… ja som si tiež prácu popri rodičáku nenašla za jeden deň, dva mesiace mi trvalo kým som našla to, čo ma baví a dokážem si tým z domu zarobiť o pár stoviek k rodičáku…
@pal1112 zacni podnikat
@pal1112 a dnes je vela prac kde sa da pracovat na ciastocny ci uplny home office, ale zvycajne su to vyssie specializovane a administrativne funkcie
Pozri koľko je tu podobných otázok - nájdeš tam odpoveď aj pre teba