Ahojte prisim poradte mi pracu na doma fakt overenú pokiaľ si nenajdem nieco žiadosti poslane ale nikto nic 😭 Som sama mamicka s detmi prosim poradte dakujem
@rihana12331 napíš ss 🙂
@rihana12331 Co vies, teda v com si nabrala prax pred detmi?
@rihana12331 co je pre teba “overena praca”? A hlavne - ake mas vzdelanie, zrucnosti, schopnosti, prax? Co vies zamestnavatelovi ponuknut, za co by si chcela byt zaplatena, kolko casu tomu mozes venovat?
Každý deň je tu takáto diskusia. Vo fóre "moje zamestnanie" je ich len za január niekoľko, za minulý rok desiatky. Čo tak preštudovať si ich? A čo tak napísať, čo ovládaš? Zbytočne ti budeme ponúkať job, na ktorý nemáš ani štipku kvalifikácie. Bez nej môžeš niečo vyrábať, piecť, chodiť upratovať, žehliť. Call centrá majú nonstop ponuky na prácu z domu, tam kvalifikáciu nepotrebuješ, ak vieš po slovensky.
A ešte jedna veľmi podstatná informácia - práca na doma znamená, že pracuješ. Ja ak ponúkam prácu na doma, vždy je to práca, kde neexistuje, aby ju robila žena, ktorá má doma 2 malé deti. Pretože mobil je potrebné zodvihnúť vtedy, kedy je potrebné bez ohľadu na to, že deti plačú alebo chcú jesť. Ak je videohovor, je potrebné ho robiť upravená a nemať za chrbtom deti, aj keby deti mali horúčku. Proste práca na doma je práca, ktorej sa musíš venovať rovnako, akoby si sedela v práci. To nefunguje tak, že robíš z domu a popri tom navaríš deťom, hráš sa s nimi a podobne. Sú pozície, kde je to flexibilnejšie, ale na tie je potrebná kvalifikácia, ktorú ak by si mala, nebudeš klásť túto otázku.
Dievcata, ja keď vidím tento novy nešvar, ktorý sa tu rozmohol a všetky tie novovznikajúce témy zaujemkyn o job snov, si hovorím: “ponúknite mi overenú prácu na doma” is the new “kedy pride materska” 😂
To by som rada aj ja našla nejakú prácu na doma. Hľadám a absolutne nič nikde nieje. Pre mňa sa hrabať v modrom koníkovi v diskusiach je strata času pretože zväčša tam sa iba hádájú ľudia. Hľadám na doma prácu popri dietati, jasné a vystižne napísané. To znamená niečo čo by zvládol každy jeden, nejake skladanie, alebo výroba alebo ja neviem čo. Administratívu nechcem nie som človek ktory komunikuje 24/7. Ak by to bola asministratíva tak nejaké papierovačky by som zvládla. Btw som vyštudovaná grafička, hladala som si niečo aj v tomto smere ale z domu nikto nič. A som v takej situacii že pri dcere musím byt nikto iný nieje k mání. A z domu mam času viac než dosť. Prieskumy som skušala 0bodov. MLM, robim v avone a tiež 0bodov. Plat do 500€ kludne postačí. Hlavne nech to nieje ojeb a je to niečo normálne. Ak o niečom viete pošlite mi mejl na podhradska3@gmail.com velmi pekne vam dakujem za všetky ponuky.
@tekilkaaaa
Hľadám na doma prácu popri dietati, jasné a vystižne napísané. To znamená niečo čo by zvládol každy jeden, nejake skladanie, alebo výroba alebo ja neviem čo.
Ale takáto práca neexistuje. Ak ti niekto bude platiť za to, že robíš z domu, tak na základe toho, že máš čo ponúknuť. Alebo potom môžeš robiť z domu MLM, predávať niečo cez call centrum, piecť, šiť.
Si grafik, ak ten job vieš reálne robiť a si kreatívna, nie je problém, aby si sa tým živila sama na seba. Urob si profily na FB/IG, web, použi ukážky tvojich prác.
Ale očakávať, že "chcem robiť z domu, nič neponúkam", tak to je veľmi mimo reality. Mimochodom, ak ľudia, ktorí majú čo ponúknuť, vedia mať väčšinou home office s prácou, kde sa nemôžu starať o dieťa. Väčšina pozícií, kde zamestnanec má HO, je práca, kde sa nemôžeš popri práci starať o dieťa. Toto má veľa žien mylnú predstavu. Žene v práci, aj keď je doma, nemôže v telefóne plakať dieťa, nemá často čas ani uvariť rýchle jedlo. Ak ti zvoní telefón, musíš ho vybaviť či dieťa reve alebo má teploty 40. Proste si v práci.
Pre mňa sa hrabať v modrom koníkovi v diskusiach je strata času pretože zväčša tam sa iba hádájú ľudia.
V tých diskusiách je množstvo rád. Áno, sú tam aj hádky, ale ešte viac rád je tam. Ale tebe sa nechce čítať ich. Ak by aj niekto mal job, ktorý by si mohla robiť, prečo by ho mal ponúknuť niekomu, kto napíše, že sa mu nechce čítať diskusie, ale pošlite ti mejl (také slovo neexistuje).
Ale aby som napísala aj niečo pozitívne, mám ponuku na full remote prácu. Ak máš francúžštinu na úrovni C1 a jeden z jazykov nemčina/angličtina na úrovni C1, napíš mi. V opačnom prípade skús hľadať ponuky call centrier (len pozor, tam keď voláš, nemôžeš sa venovať dieťaťu), skús sa zamerať na tú grafiku ak to vieš robiť. Alebo sa potom pozri, aké ponuky sú na home office, aké podmienky tam sú a venuj sa vzdelávaniu, aby si tie podmienky vedela splniť. Nie je problém zohnať full remote job. Ale je potrebné ponúknuť niečo, čo zamestnávateľ získa práve u teba.
@rihana12331 tisíc diskusii denne. Čo vieš?