Overená práca na doma

patrissaa
2. apr 2023

Ahojte,robí tu niektorá z Vás nejakú prácu na doma?
Žiadne MLM avon,oriflame a predávanie a otravovanie ľudí nemám na mysli. Popri práci by sa mi zišli ešte nejaké peniažky som síce mladá ale chcem urobiť pre svoje živobitie čo najviac.Som vyštudovaná čašníčka odboru sa nevenujem,pracujem ako operátorka výroby. S prácou na doma nemám ešte žiadne skúsenosti ale určite ak by sa niečo našlo dala by som dotoho 110% netvrdím,že viem robiť všetko,viem ponúknuť svoje komunikačné zručnosti napríklad prácu s počitačom resp.mobilom.
Ak by ste niektorá o niečom vedela prosím dajte mi vedieť ďakujem🙂
A tí,ktorý tu nevedia nič ponúknuť a chcete ma len zhovadiť nai nepíšte 🙂

melanta
2. apr 2023

Úroveň práce Microsoft Office a primárne excel? Ovládanie SAP a iných programoch? Anglický jazyk aká úroveň? Okrem AJ aké iné jazyky? Čo sa týka jazykov, zaujímajú ma iba tie, kde úroveň je minimálne B2.

buberova
2. apr 2023

@melanta to by aj mňa zaujímalo, čo ponúkaš 😁
za seba hovorím z Office - outlook, word a excel sa považujem za pokročilú (viem čo je vlookup, pivot tables, teraz som trošku nazrela do makier, ale viem si ho len "naklikať", kód cez VBA písať neviem)
SAP - som pokročilá v moduloch Sales and Distribution, materials management a základy z logistic execution.
Z angličtiny som maturovala B1, hlavne písomne po anglicky komunikujem denne, ale ani v hovorenej sa nestratím, Netflix a HBO s dabingom ani nepozerám, len v angličtine. A nie je to možno úplne B2, občas možno zahapkám ale nestratím sa 😁 iné jazyky nemám.

Dik za nápad a ponuku

patrissaa
autor
2. apr 2023

@melanta tak excel a SAPko som pokročilá v SAPKU som mala pozíciu v práci kde som potvrdzovala výrobné objednavky a kontrolovala zásoby v sklade atd.ANJ som sice maturovala na B1 úrovni ale zasa nebudem klamať dlho som ju nevyužila takže ten jazyk asi nič akurat sa viem Dohovoriť Maďarský.to je asi tak všetko

bilberryday
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
patrissaa
autor
2. apr 2023

@bilberryday Nemusím si nič googliť 😂

martinkatinka
3. apr 2023

@patrissaa tu necakaj konkretnu ponuku na full home office. Najma nie po takejto(ne) prezentacii. Myslim si, ze clovek, ktory by zvladal home office ju nepotrebuje "hladat" na modrom koniku. Zapracuj na zivotopise a uverejni ho na úplne inej stranke

buberova
3. apr 2023

@bilberryday inak nad tým som sa tiež zamýšľala keď som si vytvárala životopis že kedy je vhodné si napísať byť pokročilý v SAPe.. lebo napríklad čo z toho, že viem kompletne nahodiť objednávku, spraviť dodák, vystaviť faktúru, pozerať si zoznamy objednávok a faktúr a ďalší xy Z-tkových transakcií, ktoré boli naprogramované len pre našu firmu... Ale vo finančnom module, ktoré využívajú účtovníčky viem dokopy prd. A keby som šla na pohovor napríklad na účtovníčku, s tým že požadovali SAP - pokročilý tak je to vlastne naprd. Lebo okrem toho že viem že tu si viem otvoriť layout a tu matchcode, som vlastne dosť taký začiatočník. Preto to mám v životopise napísané tak ako som písala vyššie, že mám rozpísané ktoré moduly ovládam na akej úrovni. Ako by si to opísala ty? Kedy je vhodné dať si do životopisu úroveň SAP - pokročilý?

patrissaa
autor
3. apr 2023

@martinkatinka Ja som ani nič nečakala len som si myslela,že sa tu nájde niekto kto o niečom vie a neže ma tu budú hneď poučovať čo si mám a nemám písať do životopisu a hľadať na nete.

martinkatinka
3. apr 2023

@patrissaa pises, ze ak by sme o niecom vedeli, mame dat vediet. Takze asi cakas ponuky.

patrissaa
autor
3. apr 2023

@martinkatinka ale nenapísala som,že konkrétne čo.Proste ak niekto o niečom vie nech napíše ak nevie zbytočne tu píše 🤔

martinkatinka
3. apr 2023

@patrissaa a ked nevieme konkretne co vies a co chces robit, tak ako si to predstavujes?

patrissaa
autor
3. apr 2023

@martinkatinka Pani/slečna,ak niekto o niečom vie napíše mi ,opýta sa ma nemám problém napísať svoje zručnosti 🙂 a jednak napísala som ich do komentu vyššie,ostatné veci ako napríklad čo je pokročilé čo nieje je v komente zbytočné 🙂 pretože som napísala že pracujem ako operátorka výroby a viem SAPKO logicky mi vychádza,že programy v sapku viem z vyroby a nie z nejakého účtovníctva napríklad

melanta
3. apr 2023

@buberova beriem na vedomie. 😉 Momentálne mám nemanažérske resp. administratívne len 2 pozície full remote, v jednej je potrebná angličtina minimálne B2, ale ozaj to musí byť B2 a buď nemčina alebo francúzština B2. Druhá ponuka je AJ C1 a spisovná arabčina minimálne B1.

melanta
3. apr 2023

@patrissaa takto, ja mám momentálne 2 administratívne ponuky full remote, ale súhlasím s tým, čo napísala @martinkatinka Mne sa nechce zisťovať, čo kandidát vie. Oslovujem ako headhunter iba kandidátov, o ktorých mám informáciu, že spĺňajú primárne požiadavky. Čiže ak sa niekto tu na koníku pýta na prácu, čakám, že rovno napíše, aké má zručnosti. Kandidátov mám po svojej línii, bez zverejňovania inzercie dosť. Čiže nemám potrebu tu na koníku z niekoho ťahať informácie. A súhlasím s @martinkatinka aj v tom, že tvoje reakcie na jej komentáre nie sú práve lákavé. Ak mám v ponuke administratívnu resp. nie extra kvalifikovanú prácu full remote, vždy ide o zahraničného zamestnávateľa s vyšším príjmom (vždy je tam angličtina minimálne na úrovni B2 a väčšinou ďalší cudzí jazyk) a teda čakám určitú úroveň komunikácie. Nie komunikáciu štýlom "pretože som napísala že pracujem ako operátorka výroby a viem SAPKO logicky mi vychádza,že programy v sapku viem z vyroby a nie z nejakého účtovníctva". V každom prípade, ako som napísala v príspevku vyššie, mám 2 ponuky, ale sú tam potrebné spomínané jazyky.

buberova
3. apr 2023

@melanta och ja by som ozaj mala niečo robiť s tou mojou angličtinou, lebo vo veľa inzerátoch som videla, že majú požiadavku B2.. tak neviem či nejaký kurz, alebo certifikát alebo čo by som mohla spraviť na zlepšenie

patrissaa
autor
3. apr 2023

@melanta Aha,takže v každom príspevku mám používať "kvafilikovanú" komunukáciu inak sa tu nič premňa nenájde?😂 nevedela som že z písania na MK vie človek zistiť ako kvalifikovane daný človek rozpráva😀 priučila som sa niečo nové.Jazyk ANJ na úrovni neovládam,ďakujem za objasnenie ponuky .Pekný deň prajem😊

melanta
3. apr 2023

@patrissaa Aha,takže v každom príspevku mám používať "kvafilikovanú" komunukáciu inak sa tu nič premňa nenájde?😂

Nuž, toto nie je pracovný portál. Ale je tu niekoľko personalistiek, čiže určitá šanca je aj tu. Ale nie pre tých, ktorý majú takto posmešné reakcie. Mimochodom, na profesia.sk je v tejto chvíli vyše 400 pozícií na prácu z domu. Takže ponúk je na trhu až až. Držím palce.

melanta
3. apr 2023

@buberova ak ťa pustia financie, skúsila by som štúdium jazyka online, one to one s lektorom. Tam máš podľa mňa najrýchlejší progres. A možno prepojiť to so samoštúdiom. Certifikát ja napríklad nevyžadujem. Vediem rozhovor v cudzom jazyku, vrátane odbornej terminológie, čiže overím si znalosť týmto spôsobom. Ale možno v niektorých firmách vyžadujú, ak personalisti nemajú takú jazykovú zručnosť.

patrissaa
autor
4. apr 2023

@melanta Ak je tu dostatok žien,prečo strácaš čas odpisovaním na moje "posmešné" reakcie 🙂 Áno,našla som si už niečo.Pekný deň

jankaruzova
4. apr 2023
Používateľ jankaruzova je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od jankaruzova.

Ahoj 🙂 podľa mňa skvelá práca na doma môže byť robenie úradných alebo technických prekladov ako táto firma https://www.specta.sk/preklady/technicke-preklady/. Ja sa tomu popri práci trocha venujem a určite sa to dá robiť aj na full time ak si to budeš vedieť sama zariadiť.

lauritka
5. apr 2023

U nás v KE je dosť IT firiem, kde ponujaku Home office, ale vsade je potrebný jazyk. Napríklad nemčínarov je málo. Majú tu pobocky zahr. firmy ako Telekom, Cancon, FTP UPC. Kamoska sa zase po rokoch vratila do T-Systems.. niektore maju fulltime home office, ine partime- niekolko dni aj dochadzanie Officu. My mame napr. HO a Office 50/50, co nam napr. viacerim celkom vyhovuje. Ale cudzi jazyk je tu zaklad.

anna393
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
dasa7777
5. apr 2024

@melanta viem, že prešiel už rok, ale za opýtanie sa nestrieľa 🙂 ... Ste personalistkou v nejakej firme, ktorá ponúka aj home office? Pýtam sa preto, že rozmýšľam nad prácou na doma, ale mám ešte naozaj malé deti, čiže gro práce by som mohla vykonávať, až keď zaspia. Ak by Ste bola ochotná, tak by som sa Vás opýtala pár vecí. Pekný večer 🙂

melanta
6. apr 2024

@dasa7777 nie, nie som personalistka ani som nikdy nebola. Som headhunter, vyhľadávam pre klientov ľudí, občas mám aj prácu full remote, aj keď je toho máličko, keďže sa orientujem na iné pozície. Ale kľudne sa pýtaj.

dasa7777
6. apr 2024

@melanta ďakujem. Písala som správu, nech tu nespamujem