Otvorenie cukrárne

aanetkaa1
29. dec 2016

Ahojte,chcela by som sa opýtať,či ste niektorá neotvárali cukráreň? chcela by som sa poradiť ako začať? myslím tým úrady a podobne ,čo treba prvé povybavovať...Miesto ,peniaze mám,tak ak by ste bola niektorá taká zlatá a trošku mi pomohla 🙂 A ešte chcem povedať, že v cukrárni nebude žiadna výroba zákuskov ani zmrzliny,všetko bude nosené na prevádzku hotové.Veľka vďaka.

aanetkaa1
autor
30. dec 2016

Baby nikto nič ?

alchemilkazltozelena
30. dec 2016

@aanetkaa1 joj si mi pripomenula moj detsky sen..skoda ze ho nemozem zrealizovat 😢 urcite budes potrebovat "hygienu" aby schvalila priestory a vsetko..

aanetkaa1
autor
30. dec 2016

@alchemilkazltozelena aj moj veru 🙂 A naskytol sa mi dobry priestor,tak by som to chcela vyskusat,len teda potrebovala by som vedieť postupnosť toho čo treba isť vybaviť...Aj hygiena mi je jasna,len teda priestor nie je až tak velky natolko,aby som tam mohla mať výrobu produktov..Tak by som chcela vedieť ako to je...Ved aj v kaviarni su kolaciky,zmrzlinky a podobne,tak to by bolo riešene od dodavatelov..Tak skusam ,či niekto neporadi 🙂
Už sa mi nechce vrátiť do prace,tak chcem skusit podnikat v tomto smere 🙂
A prečo sa Tvoj sen neda zrealizovať?

alchemilkazltozelena
30. dec 2016

@aanetkaa1 tak teraz urcite nie kedze ma caka porod..ale mozno raz..tiez sa cudujem ze nikto nereagoval ☹

aanetkaa1
autor
30. dec 2016

@alchemilkazltozelena Tak snáď raz Ti to vyjde 🙂 Držim palčeky nech všetko dobre dopadne a možno raz poradim ,ked sa mi to podarí 🙂

alchemilkazltozelena
30. dec 2016

@aanetkaa1 dakujeeem aj tebe nech to vyjde je to krasny sen 💜

mirkakab
30. dec 2016

@aanetkaa1 Predpokladám že to budeš mať na živnosť, treba skočiť na živnostenský úrad a tam Ti poradia, treba sa osobne prihlásiť do zdravotnej poisťovne (zo socialnej budeš prvý rok oslobodená) určite na hygienu.

aanetkaa1
autor
30. dec 2016

@alchemilkazltozelena aj ja velmi pekne dakujeeem 🙂

aanetkaa1
autor
30. dec 2016

@mirkakab dakujem..a ty mas skusenost s podnikanim? lebo este by ma zaujimalo, či je lepsie ist na živnost ,alebo s.r.o?

mirkakab
30. dec 2016

@aanetkaa1 píšem ip

borkaki
9. nov 2018

@aanetkaa1 Ahoj zistila si nieco prosim nieco podarilo sa Ti otvorit vlastnu prevadzku? Ja by som chcela otvorit vlastnu pekaren cukraren ...mam priestory vsetko administrativne vybavim a hladam cukrarku pekarku