Zdravím chystám sa pracovne do zahraničia zaujíma ma či má niektorá z vás skúsenosti s agentúrou Ottoworkforce alebo s nejakou inou agentúrou na ktorú je spolah . Ďakujem
@ria980 ja som cez nich bola v Holandsku ako študent cez leto ale bolo to pred 10r ale bola som spokojná
dcera je cez nu v holandsku a nestazuje sa pracu ma kazdy tyzden aj vyplacaju nacas v piatok ubytko interhotel nie je ale da sa a tato agentura ma auta ktore vozia do roboty ked bola ce agen.Robin dostala bycikel robota 11km , tak sa naslapala dost
ano na ucet dostanes peniaze uz so stiahnutym ubytkom
Rovnaká práca, dve agentúry, z OTTO my vždy prišlo menej peňazí cca o 80-130€ keď chcete zmeniť prácu o tom ani počuť. Keď sa vyhrážate ,že odídete kvôli tomu, začnú sa oni 500E pokutov , ktorú nemôžu vymáhať lebo tie zmluvy sú väčšinou na dobu určitú. Ako tu firmu prevzali Číňania ,ci kto, je to tam čistý chaos. Skúste inú agentúru.
@diamondsspaces ďakujem za názor ale fakt neviem akú inú agentúru keď skoro všetky pýtajú 300€ poplatok ešte pred nástupom a nikto ani nevie za čo vlastne
@ria980 ja som platila poplatok 150€, ale to bola uplne ina agentura. Tam mi islo, aby som sa do NL dostala a neskor som zmenila agenturu za tu OTTO. Problem som nemala ziadny. To bola prva agentura, v ktorej som normalne zarobila. Vyplaty som mala kazdy tyzden. Ludia celkom v pohode az na par jedincov, ale to je vsade tak. Ked som isla do OTTO, tak ziadne poplatky som neplatila, za co som bola rada. A kedze som uz v tej dobe bola v NL, tak presun na ine miesto mi vybavili oni.
@diamondsspaces mne sa nicim nevyhrazali. Proste som odisla, napisala som im email, ze odchadzam z toho a toho dovodu, ale to bolo pred takmer 6 rokmi. Jedno co odo mna vymahali bol poplatok za byvanie, ktory ale nemali pravo vymahat, pretoze som bola ich vinou bez prace niekolko dni. A aj kvoli tomu som vlastne odisla. Inak som s nimi ziaden problem nemala.
@ria980 napíšte mi správu, dobre agentúry sa nedávajú verejne ;)
@diamondsspaces tak to som zvedava aké to su dobre agentury 🤔
Ahojte, chcela by som vycestovať do Holandska cez agentúru Otto, ale nemám parťáčku, ísť sama nemám odvahu. Nemá niekto záujem sa ku mne pridať vek tak cca 40-50
Ahojte idem pracovať cez Otto do mesta Oirschot, neviete nahodou ako tam je, ďakujem
@marekjackson ako si dopadol cez Otto chcela by som tam ísť pracovať Ďakujem ☺️
Cez Otto som robil a poznam vela ludi co do dnes robia. robota bola vpohode, vybavili vsetko rychlo tusim za tyzden uz som cestoval, ale je to taka loteria co vam otto najde tu niekto spominal 11km na bycikli cez inu agenturu. Ja som prave 11km na bycikli zazil cez Otto 22km denne v nohach kazdy den o 5 rano v dazdi mokry do nitky, celu jesen a zimu tam prsalo fakt kazdy 1den. Pri odchode mi posielali emali ze kolko im dlzim penazi ani som nevedel za co alebo preco (toto skusaju vraj na kazdeho). Odisiel som normalne vyprsanim zmluvy nie predcasne a dlzil im najprv 1 tyzden 250e na dalsi tyzden prisiel email ze uz 430. Samozrejme nic som im neplatil. Porusuju mnoho zakonov a okradaju ludi socialna poistovna 4 mesiace caka aby dostali nieco ako zapoctovy list ktory nemozu poslat pretoze robili podvody a mne uz 4 mesiace nevedia vypocitat podporu. Ale ak chcete rychlo vycestovat do holandska a mat
minimalku tak otto vam pracu najde pre zaciatok to nemusi byt uplne zle aby som iba nekritizoval je to loteria poznam ludi co cez otto byvaju na hoteli a vozia ich na aute do roboty. Takze najlepsie skusit a uvidite samy nikto vam tam hlavu neutrhne mozno budete mat viac stastia ako ja..
nechcem konkretizovat ale pri nemeckej hranici ;)
@ria980 pracovala som cez nu na odporucanie kamaratky a bola som spokojna. Do akej krajiny chces ist ?