Zdravím chystám sa pracovne do zahraničia zaujíma ma či má niektorá z vás skúsenosti s agentúrou Ottoworkforce alebo s nejakou inou agentúrou na ktorú je spolah . Ďakujem
@ria980 ja som cez nich bola v Holandsku ako študent cez leto ale bolo to pred 10r ale bola som spokojná
dcera je cez nu v holandsku a nestazuje sa pracu ma kazdy tyzden aj vyplacaju nacas v piatok ubytko interhotel nie je ale da sa a tato agentura ma auta ktore vozia do roboty ked bola ce agen.Robin dostala bycikel robota 11km , tak sa naslapala dost
ano na ucet dostanes peniaze uz so stiahnutym ubytkom
Rovnaká práca, dve agentúry, z OTTO my vždy prišlo menej peňazí cca o 80-130€ keď chcete zmeniť prácu o tom ani počuť. Keď sa vyhrážate ,že odídete kvôli tomu, začnú sa oni 500E pokutov , ktorú nemôžu vymáhať lebo tie zmluvy sú väčšinou na dobu určitú. Ako tu firmu prevzali Číňania ,ci kto, je to tam čistý chaos. Skúste inú agentúru.
@diamondsspaces ďakujem za názor ale fakt neviem akú inú agentúru keď skoro všetky pýtajú 300€ poplatok ešte pred nástupom a nikto ani nevie za čo vlastne
@ria980 ja som platila poplatok 150€, ale to bola uplne ina agentura. Tam mi islo, aby som sa do NL dostala a neskor som zmenila agenturu za tu OTTO. Problem som nemala ziadny. To bola prva agentura, v ktorej som normalne zarobila. Vyplaty som mala kazdy tyzden. Ludia celkom v pohode az na par jedincov, ale to je vsade tak. Ked som isla do OTTO, tak ziadne poplatky som neplatila, za co som bola rada. A kedze som uz v tej dobe bola v NL, tak presun na ine miesto mi vybavili oni.
@diamondsspaces mne sa nicim nevyhrazali. Proste som odisla, napisala som im email, ze odchadzam z toho a toho dovodu, ale to bolo pred takmer 6 rokmi. Jedno co odo mna vymahali bol poplatok za byvanie, ktory ale nemali pravo vymahat, pretoze som bola ich vinou bez prace niekolko dni. A aj kvoli tomu som vlastne odisla. Inak som s nimi ziaden problem nemala.
@ria980 napíšte mi správu, dobre agentúry sa nedávajú verejne ;)
@diamondsspaces tak to som zvedava aké to su dobre agentury 🤔
Ahojte, chcela by som vycestovať do Holandska cez agentúru Otto, ale nemám parťáčku, ísť sama nemám odvahu. Nemá niekto záujem sa ku mne pridať vek tak cca 40-50
Ahojte idem pracovať cez Otto do mesta Oirschot, neviete nahodou ako tam je, ďakujem
@marekjackson ako si dopadol cez Otto chcela by som tam ísť pracovať Ďakujem ☺️
@ria980 pracovala som cez nu na odporucanie kamaratky a bola som spokojna. Do akej krajiny chces ist ?