Ahojte ja už nevladzem v tych opatreniach a neviem ci som to pochopila dobre. OTP do prace je az od buduceho pondelka a testuje sa 1x tyzdenne??
ja tiež nevladzem to čo sa deje ten cirkus 🤦🏻♀️ otestovať ale by ta mal zamestnavatel podla toho čo som sa docitala
Áno od pondelka a testovať musí zamestnávateľ raz do týždňa. Veľa zamestnávateĺov to robí už dlhšie ako aj môj, takže žiadna zmena.
Ale bolo by asi dobre aby sa testovali vsetci, ockovani, aj neockovani, aby sa predislo problemom do buducna.
@gastanka32 vsak ockovaní sú už nesmrtelni či 🙈
@linki90 osobne som ockovana, ale nemyslim si, zeby som bola nesmrtelna. Uvedomujem si, ze tiez mozem byt pozitivna, ze mozem nieco roznasat, preto si myslim, ze by bolo OK pre istotu testovat aj aj. Nema zmysel ist z extremu do extremu 🙂
Dať sa PNKU a je pokoj
Ženy, prosím Vás, ja som započula informáciu, že pokiaľ si dám spraviť test na protilátky proti covidu, a budem ich mať dostatočné množstvo, že vraj sa testovať nemusím, že s tým normálne púšťali aj do obchodov, ktoré boli v režime OP. Ja už neviem, skúšala som to hľadať aj na nete, ale nikde nič 🙄 nepočuli ste náhodou aj o niečom takom? Alebo je to obyčajný blud? Ďakujem 🤗
Aj som si myslela že to nebude s kostolným poriadkom, ďakujem 🙂
Veď to si nie som istá, že keď nikde o tom nie je nič písané nie je to 100%né.
@margaretka_ Stačí sa zaočkovať, pokiaľ môžete. Inak máte pravdu, hrôza čo predvadzajú, všetko neskoro alebo slabé ako čaj 🙃
Už len 1x? Od septembra sa testujeme 2x do týždňa, tak super, že už len 1x to bude 😄
@martinna181 asi to nemalo byt adresovane mne, ci? Ja sa na nic nestazujem, iba som odpovedala na otazku. Ani do prace nechodim 😀
Ano