Otázka na pracovnom pohovore

gardelinka
21. feb 2012

Ahojte , potrebovala by som poradiť, idem prvý krát na pracovný pohovor, neviem čo sa uvádza pri otázke uvedtte motiváciu, prečo by sme mali zamestnať práve Vás, ide o miesto na krajskom úrade v administratíve .... prosím poraddte 😅

liz_lemon
21. feb 2012

@gardelinka musis si premysliet, preco tam chces pracovat, a ake mas schopnosti (ake napr, ini ludia nemaju), ktore chces pri praci vyuzit, mozes povedat, zodpovednost, preciznost, flexibilita...

albireo
21. feb 2012

musis napisat/povedat, preco odpovedas prave na ich inzerat. neviem na aku poziciu to je( socialne, zivotne prostredie, financie...)
Napis, PRECO ta zaujima prave spominana poziacia( rada pracujes s ludmi, si dobra v spracovani dat, rozumies socialnej problematike bla bla)
Spomen, CIM si lepsia ako ini kandidati( relevantne vzdelanie, kurzy, predchadzajuca prax v obore,znalost cudzich jazykov)

maznacik007
21. feb 2012

@gardelinka je to statna sprava ak ano tak si zisti ci tam niekoho nepoznas kto by ta mohol posunut

sisaha
21. feb 2012

@gardelinka vieme o tebe prilis malo, o tvojich skusenostiach, praxi..a tiez o aku konkretne poziciu ide..
na otazku motivacie sa pise, napr. ze chces tymto smerom rozvijat svoju profesijnu orientaciu, ze ovladas napr. strojopis, orientujes sa na interneho, ale aj externeho klienta a podobne ako ti pisali vyssie.