Otázka na policajtov/policajtky

19. sep 2024

Ahojte všetci 😊👮🏻
Chcela by som sa spýtať či mi neviete poradiť.
Priateľ pracuje v KE ako policajt, ale že je dosť možné, že ho v januári/februári presunú na PMJ do BA..to bude musieť absolvovať aj nejaké testy? Napr; psycho testy, detektor lži ? Resp som sa chcela spýtať či ho budú musieť presunúť aj keď s tým nebude súhlasiť...ďakujem 🙏🏻

raztovsetkozmizne
19. sep 2024

Nie som síce policajt, ale táto situácia mi príde ako veľmi neštandard.... vieš popísať viac info?

ibrunova
19. sep 2024

Na isté obdobie môžu.

tundra
19. sep 2024

@autorka testy urcite budu,aby nedali do sluzby dvoch,co vedia, len citat,alebo dvoch, co vedia len pisat😎.Ak vie nahodou aj pocitat,bude velitel hliadky😉.

1ryba
19. sep 2024

@tundra on asi nevie ani komunikovať, keďže sa to za neho pýta frajerka na modrom koni. Odkáž frajerovi, že na to majú personálne, nech sa tam spýta a hlavne nech si naštuduje zákon, ktorý upravuje jeho prácu. Zámerne nepíšem ktorý, mal by ho totiž ovládať. Odpoveď pre teba, áno je to normálne, že ho pošlú do BA. Je tam totiž mega podstav.

tundra
19. sep 2024

@1ryba 😂😂😂👍

ibajaanikiny
19. sep 2024

Odkaz pre priatela: zakon c. 73/1998-uvadza sa tam,aj kedy ho mozu vyslat na tuzemsku prac.cestu bez jeho suhlasu. A ak ho maju akoze prevelit “na vzdy”,tak bud si dal ziadost sam alebo nieco vystrojil😃 a on ako policajt urcite vie,co musi na PMJ splnat. Dobru noc

ibrunova
20. sep 2024

Autorka, keď spomínaš psychotesty, nemyslíš náhodou PPU alebo UOU? Tam sa robí detektor aj iné.. Ale to iba na jeho žiadosť, isto nie, že ho tam vyšlú. Vyslať ho môžu v rámci jeho terajšej funkcie, keďže sú hrozné podstavy.

autor
20. sep 2024

@ibrunova On teraz ide na PPU v KE a že keď mu to vyjde nepôjde do BA na PMJ

ibrunova
20. sep 2024

Jaj, tak to on chce, nie že ho preložia nasilu.

autor
20. sep 2024

@ibrunova No jednoducho keď spraví tie testy na PPU nejde na PMJ do BA, keď ich nespraví ho presunú do BA tak som pochopila.

ibrunova
20. sep 2024

Chápem. Takže presunúť ho môžu na nejaký čas, ak je to potrebné.