Otázka na pohovore. Kde sa vidíte o 5 rokov?

11. máj 2023

Buduci tyzden mam pohovor. A tak sa zamyslam : preco otazka kde sa vidite o 5r ?
Ved co o rok bude clovek nikdy nevie 😳
Je to blbe odpovedat : preco sa nebavime o pritomnosti, co bude za 5r v tomto monentalnom svete ani srnky netusia🫣?
Ja tie blaboly nemam rada 😃

bublinka1426
11. máj 2023

tak vela sa zisti, napriklad ci mas ambicie rast karierne vyssie, alebo ti staci byt na 1 pozicii dlho ci zalozenie rodiny..

diaalex
11. máj 2023

Podľa mňa povedz svoje plány. Myslím tým, v budúcnosti máš v pláne si založiť rodinu, kúpiť dom, precestovať svet …

bloger
11. máj 2023

Najlepšie je povedať, že na mieste riaditeľa firmy. Ale nie sa smejem.

pribinak
11. máj 2023

To vážne ešte niekto dáva tuto otázku?

simonah73
11. máj 2023

tak minimalne na vasom mieste a tuto otazku budem klast dalsim uchadzacom 😂

bublinka1426
11. máj 2023

@pribinak ano.

tululu
11. máj 2023

Juj,vo Francuzskej Polynezii na nejakom opustenom atole sa vidim.

guiseppinka
11. máj 2023

@pribinak jo a dost casto... Tiez neznasam tento typ otazok a stale nechapem, preco sa ju pytaju a to som trochu bola v odbore... Najlepsie je tato otazka na poziciu, kde sa naozaj neda nikde posunut... Viem, ze raz niekto zo znamych odpovedal "na druhej strane stola na vasom mieste".
@diaalex toto by som nepovedala, lebo jednak sa tym smeruju ciele pracovne. A zase kazdemu je jasne, ze zena vo veku okolo 25 rokov na matersku pojde urcite v nejakom tom casovom horizonte par rokov

liusa82
11. máj 2023

Presne tak.Kludne človek môže aj fialky už na druhý deň po pohovore voňať od spodu a nie že čo bude za 5 rokov.To ma vie tak pobaviť toto😀

lelelienka
11. máj 2023

@bloger presne toto mi napadlo 😂😂

lenka7477
11. máj 2023

Kludne sa to môžu spýtať , ak chceš v danom momente danú pozíciu- treba aj zaklamať - napríklad .... postupne sa chceš vypracovať na vyššie pozície v spoločnosti

floki1994
11. máj 2023

Odpovedz že ako vaša nadriadená 🤣 ale nie,však odpovedz ako to cítiš..je uplne v poriadku ked to zameras na rodinu/ sukromny zivot ale aj ked to zameras na karieru a karierny postup... 🙂

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
simca06022011
11. máj 2023

mne celkom tieto otazky kadejake pridu odveci...

bublinka1426
11. máj 2023

@jabadabadu ta otazka ma o tebe napovedat. aj od veci otazky mozno z ich pohladu pridu logicke.

pribinak
11. máj 2023

@guiseppinka to je bieda ak personalista používa otázky ktoré sa používali pred 100 rokmi
Chce touto trapnou otázkou vedieť akú máš víziu do budúcnosti ale dnes sú už prepracovanejšie otázky ako je tato

thoughtfulweirdo
11. máj 2023

Je to úplne odveci. Asi nikto neodpovie, že na reťazovej materskej s tretím dieťaťom, vo vysnívanej práci v úplne inom odvetví alebo za veľkou mlákou 🤦🏼‍♀️ väčšina im odrapoce nejakú vopred nachystanú nič nehovoriacu omáčku o stabilnom pracovnom zázemí a zvyšovaní kvalifikácie v odbore a zistia z toho akurát tak prd 😄

marca12
11. máj 2023

Mna by zaujimalo,co chcu pocut. Raz som ju dostala na pohovore a odpovedala som,ze o 5 rokov chcem viest svoju firmu. Pracu som nedostala...takze podla mna chcu pocut,ze sa vidis u nich vo firme. Podla mna hladaju stabilneho zamestnanca a takto zistuju,ci sa vidis u nich alebo na materskej pripadne na inom mieste.

mircalla
11. máj 2023

Toto sa uz vacsina zamestnavatelov nepyta. Ale kedysi som mala chut odpovedat na materskej

pribinak
11. máj 2023

A takto to potom na Slovensku žiaľ vyzerá …..personalista chce počuť nacvičenú odpoved cvicenej opičky
Chcem byt výkonný a efektívny zamestnanec vo Vašej firme, produkujúci benefity pre firmu i spoločnosť z ktorých bude prosperovať aj nasledujúca generácia …..🤮🤮🤮🤮

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
kittykat22
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
pribinak
11. máj 2023

@kittykat22 toto keby si povedala u nás tak sa tá všetci zľakneme že si nejaký robot či mimozemstan 😳😳😳

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
tramtada31
11. máj 2023

@kittykat22 veľmi dobrá odpoved

Inak ja som si všimla, že takéto otázky sa pýtajú ešte práve takí ti hristi dosadení po známosti, majitelia firiem
a iní bez manažérskeho vzdelania… dnes sa už kladú úplne iné otázky…

lienka875
11. máj 2023

No ja by som naozaj chcela vedieť aká je správna odpoveď na túto otázku... Mohla by sa nejaká HR ozvať... Mne ju zatiaľ položili 2x a teda asi neboli spokojní 😂😜

autor
11. máj 2023

Ste mile ,myslela som ze dobry z.rb dostanem .
Ja rodinu mam ,vyssiu poziciu nechcem no takze o 5r sa vidim u vas ako super zamestnanec🤣🙈 snad tato otazka nebude no🙄
@kittykat22 perfektne dakujem toto som screenshotovala 😊
@pribinak 🤣🤣🤣🤣

autor
11. máj 2023

@lienka875 alebo : na vasom mieste sa nevidim dakujem🤣🤣🤣🤣 chcem len tento job a makat🫣

petamich
11. máj 2023

podla mna uplne v pohode je aj odpoved, ze tak daleko nedovidim 🙂 momentalne sa sustredim na najdenie si prace, v ktorej budem dlhodobo spokojna

aspon ja osobne mam rada pravdive, spontanne odpovede na pohovoroch, rovnako ako aj ja, ked som bola uchadzac, som bola vzdy zdravo uprimna a nerada som hovorila nacvicene frazy

autor
11. máj 2023

@petamich 😅 👍👍