Ahojte chcela by som sa poradit co by ste odpovedali na otazku na pohovore:
Dostali ste ulohu. Ako ju vypracujete?
Dakujem pekne
Podľa toho čo je to za prácu a na akú konkrétnu úlohu sa pýta ?
... v súlade so zadaním v rámci možností (čas, priorita, dostupnosť vstupov...).
Najlepsie ako dokazem a na termin
@magic08 o ulohu nejde, kedze v otazke nie je specifikovana
Asi by som povedala, že si ulohu zaradim podla prioritnosti medzi ostatné úlohy vzhľadom k jej dolezitosti, urgentnosti a termínu.
Dakujem dievcata, nieco podobne som povedala, ale nemalo to uspech, tak neviem co ocakavali za odpoved. Jedna sa o kancelarsku administrativnu pracu, ta otazka nebola nijako specifikovana, len dana tak ako som napisala
Táto jedna odpoveď ale určite nebola rozhodujúca, prípadne bola pridaná len kvôli tomu, aby bolo možné subjektívne vyhodnotiť odpoveď ako nedostatočnú či nevhodnú a použiť to ako argument pre zamietnutie uchádzača.
Pre vypracovanie úlohy by som začal analýzou zadania aby som pochopil všetky požiadavky a očakávania. V závislosti od očakávaní by som zvolil potrebný prístup na jej riešenie a odhadol približnú časovú náročnosť. Zistil by som ci dokážem vypracovať úlohu sam alebo je potrebná spolupráca s ďalšími kolegami napríklad z dôvodu dodania informácií od ich oddelenia.
a aka je uloha?