Mam dilemu a surne si to potrebujem do soboty ujasniť...Som prave dnes od pondelka na OCR s malou na 10 dni a v sobotu mame vianocnu party z prace a neviem ci tam mozem ist ak som na tej OCRke....ci z toho nebude nejaky pruser alebo nieco..lebo.viem ze OCR ma na starosti socialka len ci nahodou...este som nebola v takej situacii...viem ze ak by som bola na PN tak jasne nemozem...ale si myslim ze s ocr by nemal byt problem ale clovek nikdy nevie...poradte niektooooo 🙂
Kludne mozes ist, to nie je PN
ocr nie je pn, tam ti kontrola nepride...
Na ocr ti kontroly nechodia,kludne chod
@crazy55555 nebala by som sa socialky ale sefa.do roboty nemozes a na vecierok ano? Zvaz ako je to u vas vnimane
Kludne mozes ist .... OCR nie je kontrolovana a neplati ju zamestnavatel ale socialna poistovna. Pokial mas v praci normalne vztahy tak mi to pride uplne v pohode ze vecer postrazi chore dieta otec a ty ides na vianocnu party ...
uplne v pohode by som sla.
@crazy55555 OCR je skoro ako PN, len nie je tak striktne kontrolovana zo SP.
ale tiez by si popri nej nemala behat len tak kade-tade. davku dostavas za to, ze nemozes byt v praci a prichadzas teda o mzdu, lebo si doma s chorym clenom rodiny. nemalo by to byt brane osobne volno, zatial co realne sa o choreho stara niekto iny.
takze nie, zeby si nemohla ist na vecierok (ci hocikam inam), ale zavisi od toho, ako to mate v praci. ak ta nahlasia, ze si sa zucastnila, tak socialka ti automaticky stopne OCR a mozes si ist dat napisat novu.
No tak si skrat OČR do piatku