Ošetrovanie člena rodiny a vianočná párty

crazy55555
12. dec 2016

Mam dilemu a surne si to potrebujem do soboty ujasniť...Som prave dnes od pondelka na OCR s malou na 10 dni a v sobotu mame vianocnu party z prace a neviem ci tam mozem ist ak som na tej OCRke....ci z toho nebude nejaky pruser alebo nieco..lebo.viem ze OCR ma na starosti socialka len ci nahodou...este som nebola v takej situacii...viem ze ak by som bola na PN tak jasne nemozem...ale si myslim ze s ocr by nemal byt problem ale clovek nikdy nevie...poradte niektooooo 🙂

pribinak
12. dec 2016

No tak si skrat OČR do piatku

luliu
12. dec 2016

Kludne mozes ist, to nie je PN

sense
12. dec 2016

ocr nie je pn, tam ti kontrola nepride...

janicka2315
12. dec 2016

Na ocr ti kontroly nechodia,kludne chod

eeffka
12. dec 2016

@crazy55555 nebala by som sa socialky ale sefa.do roboty nemozes a na vecierok ano? Zvaz ako je to u vas vnimane

loginexistuje
12. dec 2016

Kludne mozes ist .... OCR nie je kontrolovana a neplati ju zamestnavatel ale socialna poistovna. Pokial mas v praci normalne vztahy tak mi to pride uplne v pohode ze vecer postrazi chore dieta otec a ty ides na vianocnu party ...

uplne v pohode by som sla.

moonlight1210
13. dec 2016

@crazy55555 OCR je skoro ako PN, len nie je tak striktne kontrolovana zo SP.
ale tiez by si popri nej nemala behat len tak kade-tade. davku dostavas za to, ze nemozes byt v praci a prichadzas teda o mzdu, lebo si doma s chorym clenom rodiny. nemalo by to byt brane osobne volno, zatial co realne sa o choreho stara niekto iny.

takze nie, zeby si nemohla ist na vecierok (ci hocikam inam), ale zavisi od toho, ako to mate v praci. ak ta nahlasia, ze si sa zucastnila, tak socialka ti automaticky stopne OCR a mozes si ist dat napisat novu.