Oplatí sa v dnešnej dobe otvoriť e-shop s oblečením?

31. dec 2022

Oplatí sa ešte v dnešnej dobe niečo takéto ? Oblečenie, dámska, pánska móda, obleenje od výmyslu sveta aj detské… prepojím to tu s modrým koníkom. Ďalej kozmetika, domáce potreby, drogéria… priestor mám aj budget… len či sa to ešte v dnešnej dobe uchytí 💁‍♀️ aký je váš názor ?

autor
31. dec 2022

čo sa týka cien - tak primerané. Aby sa každému oplatilo objednať aj z internetu. Taká všehochuť… oblečenie typu imoda, webmoda atď…

joe33
31. dec 2022

Ak ideš reálne vytvoriť stránku s e-shopom odporúčam sa dobre poistiť po právnej stránke aby ťa nič neprekvapilo. Ak budeš to predávať iba ako sem inzertovany predaj a na Bazoši tak je všetko v poriadku.

luscious
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
veronikaszabova
31. dec 2022

Trh je tak presyteny oblecenim, ze pochybujem...

liloastitch
31. dec 2022

Neoplatí, je toho kvantum. Ak sa nechystáš predávať niečo čo na trhu chýba. Ak by som išla predávať oblečenie,tak také o akom viem, že nejde ľahko zohnať..

joe33
31. dec 2022

Baby nič proti vám ale prečo si myslíte že to nevide alebo je to zlý nápad.

zuzubb007
31. dec 2022

treba skúsiť a uvidíš, keď máš na to peňezi, keď nepôjde skončíš, eshopom je strašné množstvo podľa mňa sa stále objednáva, hovorím za mňa ja už takmer nechodím do obchodov, ale zase kupujem len tovar istých značiek, kadiake čínany by som nechcela

liloastitch
31. dec 2022

@joe33 otvor si google a vyhľadaj obdobné e-shopy... Ak nebude ten jej niečím špeciálny, tak sa stratí medzi ostatnými a že ich je požehnane. Ak sa chystá predávať to čo taká imoda tak je to tovar, ktorý na teba skáče z "každej riti". Musela by mať alebo veľmi lákavé ceny, alebo pôsobivé reklamy aby ľudia nakupovali práve u nej.

joe33
31. dec 2022

@liloastitch áno súhlasím s tebou. A reklamy v dnešnej dobe stoja iba čas poprípade ak už to chce financie stojí to iba pár €.

viestta
31. dec 2022

@joe33 aby som dnes kúpila oblečenie, to by musela byť echt kvalita. Lowcostovych, drahých, moderných a žiaľ aj mizerných handier je plný net. Viem, nie každý má také kritériá, ale trh s oblečením je presýtený. Drogéria, kozmetika a domáce potreby tiež. Rôznej kvality aj ceny. Neviem si predstaviť nič v com by bola medzera na trhu. Cez eshop kúpiš všetko čo si len vieš predstaviť. Od ponoziek, cez cement až po prezervatív.

ell_mala
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lenkakravcova
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
mamadievcatiek
31. dec 2022

V žiadnom prípade to neodporúčam.

muchotrafka298
31. dec 2022

Podla mna nie, lebo uz je toho tolko, ze si neviem predstavit, ake specialne veci by to museli byt. Lebo dnes si uz kupis skutocne ze vsetko. Mne tu napriklad chybaju niektore veci, ktore som si nosila kedysi z UK, ale zozeniem ich cez internet, ked velmi chcem.

mpg
31. dec 2022

@joe33 Lebo je tých e-shopov s oblečením priveľa a ľudia menej nakupujú oblečenie, kupujú len niektoré kúsky, ktoré im chýbajú.

viera321
31. dec 2022

Iba doplním, resp.poopravím, že reklama nestoji iba čas, to vôbec nie. Mnoho e-shopov skrachovalo aj preto, lebo reklama na relevantných stránkach je neskutočne drahá, na všetko, a všade. Reklama nestojí pár eur, to ani náhodou, s tým teda nesúhlasím a viem, o čom píšem. Musela by si byť vo vyhľadávačoch stále na prvých miestach, a inzerovať na známych stránkach, zabudni na to, že si urobíš e-shop a dostane sa ti naň stovky ľudí. Nenájdu Ťa a reklama Ťa môže vyjsť skutočne draho, s tým treba počítať. Musíš neustále svietiť na prvých priečkach,inak sa stratíš v tých tisíckach e-shopov. Neodhováram, ak si myslíš, že máš s čím preraziť, prípadne navrhuješ vlastnú "neokukanú módu", tak ok, ale ak chceš nakupovať a následne na to hodiť maržu a takto predávať, tak to je skutočne strata času. Veľké reťazce nakupujú vo veľkom, majú od výrobcov úplne iné ceny, im sa to oplatí, ale drobný obchodník nemá šancu. A to ešte v terajšej dobe, keď sa človek bude obzerať radšej po jedle, ako po ďalšom oblečení, tým sa až tak zaoberať nebude. Bude rád, ak zaplatí poplatky, úvery, poistky. Všetko ide hore, doprava, energie, potraviny, tým pádom služby, atď, všetko má súvis a bude to reťazová reakcia. Všetci budú musieť prispôsobovať ceny a určite to smerom dolu nebude. Ale to je môj názor, lebo si sa pýtala, ak si presvedčená, že máš všetko "zmáknuté", tak sa nedaj odradiť a choď do toho. Každopádne obdivujem Tvoju odvahu. Prajem všetko dobré.😉

lenicka298
31. dec 2022

Mam klientov, čo majú eshop s oblečením (som účtovníčka). Ako tak to ide, pokiaľ dávajú mesačne veľa do reklám (glami a podobne). Pokiaľ nie, nejde im to. Veľa záleží, aj akých by si mala dodávateľov, a či sa bude dať napríklad riešiť aj vrátenie tovaru. Skoro každý si objedná viacej oblečenia, viac veľkosti naraz a potom to vracajú. Zalezi aj natom, aky tovar by si predavala- kvalita a drahší, alebo lacny a šmejdi...Keď prepočítam, koľko predaju, koľko dajú do reklám, koľko tovaru sa im vráti, tak sú skoro na nule....

j93375
31. dec 2022

.

mamadievcatiek
31. dec 2022

@viera321 Mne sa to nechcelo rozpisovať ale je to presne tak ako píšeš 😊