Ahojte baby oplati sa tato robota?? Kolko platia?? Som na rodicovskom este ale od januara by som nastupila do prace uz tak pomedzi to by som chcela aspon trosku si Zarobit. Ale ak mam viac precestovat tak sa mi to neoplati
@kessy25 celkom vela malych kancelarskych firiem (co nesidlia v budove, kde upratovanie zabezpecuje v ramci najmu prenajimatel, teda nielen spolocnych priestorov, ale aj kancelarii) by prijalo, keby niekto vedel chodit po pracovnej dobe (po cca 16:00).
Ak si vies zariadit, ze dieta bude s otcom na par hodin tyzdenne poobede, tak si myslim, ze budes pre nich viac ako vitana, ak budes vediet ponuknut takuto poobednu pracovnu dobu.
Mne to robi kamoska..chodi 3x do tyzdna na doobedie (4 hodiny cca), zarobi 200€ v cistom
Neoplatí.
Jedine ze si sportovec
veď si to zrátaj....u nás sa zbieralo 3eurá za mesiac za byt....vo vchode je 7bytov....čiže 21 eur mesačne za vchod, ak má mesiac 4týždne , tak cca 5eur jedno umytie(3poschodvý vchod)....predtým sme sa striedali, 1poriadne umytie vchodu, pozametať, poumývať trvalo cca hodinu....ja by som to za tú sumu nerobila, to sa dohodni na 1sobotu vypomáhať niekde do obchodu, cukráreň, reštika alebo upratovať niekde kancelárske priestory....