Oplatí sa robiť plienkové torty?

25. aug 2024

Oplatí sa začínať takíto biznis na materskej? Či je to už totálne out. Vďaka.

mamamasama
25. aug 2024

Biznis. 😬 Myslím, že sama poznáš odpoveď

autor
25. aug 2024

@mamamasama akože nečakám že na to uživí a ze uz nikdy nepôjdem do prace. Ale mňa baví robiť takéto veci. 🤣

mamamasama
25. aug 2024

Každá schopnejšia žienka si to vie vytvoriť sama a ak nie, tak má kamošku, ktorá to vie. Tiež ma to baví, ale ako biznis? Chceš platiť odvody? Mať to ako živnosť? Ak len pre známe, tak ti za to nik extra nezaplatí.

venom19
25. aug 2024

Mozno sa obcas najde niekto, kto nema cas robit doma. Ale musia byt vkusne, nie gycove 🙂 ved podla mna, za pokus nic nedas,

autor
25. aug 2024

@venom19 no mam krásne predstavy o tom, co by sa s týmto dalo robiť.
@mamamasama co sa týka financií. Nechcem zato pýtať 50 eur. Každý podla toho aké plienky tam bude chcieť. 🙂 Lebi úprimne si povedzme Pamoersky a Lidlove plienky je trosku rozdiel cena

prasiatko30
25. aug 2024

Zakazdym ked pocujem plienkova torta ma strasie, este stastie, ze tejto mode neholdoval nikto koho som poznala ked sa mi narodili moje deti

autor
25. aug 2024

@prasiatko30 na com ta konkrétne strastie? Ze si niekto da námahu a miesto toho aby ti prdol do ruky balík plienok ti urobí niečo pekné s hračkou a mnoho ďalšími vecami? Mňa striasa keď niekto sabotuje niekoho námahu urobiť radosť. 🙂

prasiatko30
25. aug 2024

Ani som nepoznala nikoho kto by mi bol prisiel gratulovat s balikom plienok. Mozem ti garantizovat, ze s plienkami by si mi radost neurobila. To akoby si mi prisla gratulovat s balickom vloziek, sorry, radsej nic a prist si len poklebetit a pozriet dieta

autor
25. aug 2024

@prasiatko30 nooo radšej keby prišli s obálkou 🙂🤣 sorry každý máme iné predstavy o pomoci a hodnotách. A mňa tešia aj maličkosti

vkatush
25. aug 2024

@prasiatko30 súhlasím. Ale nás to bohužiaľ neobišlo, malý dostal asi 5 či 6 🙈 jedna mala plienky, ktoré nenosil a musela som zháňať niekoho, kto také používa a potrebuje. Ďalšia mala plienky, čo mu boli malé. Ďalšia pre zmenu, čo mu boli veľmi veľké a polroka to chytalo prach na skrini 😑 hračky rovnaké/podobné a na nič. Fľašky už úplne, to som rovno vyhadzovala, lebo boli malé, nepraktické alebo zlé cumle (navyše mal potom reflux a nemohol hocijakú).
Áno, viac mi vyhovovalo, keď sme dostali DM kartu alebo obálku s venovaním, na ktorej boli pokreslené plienky. Alebo sa rovno opýtali, čo majú kúpiť.

fairyy
25. aug 2024

my mame v praci taky zvyk davat plienkove torty s hrackou kolegom co sa im narodilo dieta... a vyrabame si tie plienkove torty same...za 10- 15 min mas hotovu ak si sadnes s kolegynami a kazda roluje a viaze ...neviem si predstavit, ze by sme to objednavali ved to je rychlovka a ani nadanie na to nepotrebuje clovek

autor
25. aug 2024

Ja s9m bola vždy spokojná aj s tým, čo sme dostali, lebo to bolo dané z Lásky. 🙂 Čo už potom som s tým urobila natom absolútne nezáleží.

mamamasama
25. aug 2024

Mňa osobne to veľmi potešilo. Robila mi to ako darček moja švagrinka. Ale nerobí to ako biznis. Naozaj to urobila len ako darček. Je veľmi zručná. Takže pre kamošky a rodinu super ako darček, ale biznis nie.

dskjhfdlkdjhl
25. aug 2024

Autorka, ano, kazda mame ine predstavy o vhodnom darceku, tak by si si mohla uvedomit, ze tieto plienkove torty nie su pre niekoho vhodny darcek a teda tiez som rada, ze taketo nezmysly nas obisli. Biznis by som si na tom nestavala, ale mozes to skusit, inak nezistis, ci sa to oplati.

marcellka32
25. aug 2024

Ty nechceš za to pýtať 50 eur? A koľko 20? To sa ti neoplatí
Za ďalšie ty nevieš aké plienky dieťaťu vyhovujú, takže ten dar môže byť nevyužitý... Pampers nesedia všetkým;)

prasiatko30
25. aug 2024

Ja som bola dokonca radsej za bombonieru. Fakt by ma ani nenapadlo kupovat niekomu plienky a este ich zamotoavat do nejakej formy aby ich potom novopecena mamka musela odmotavat aby ich musela uskladnit. A vobec, ake cislo jej kupis, aku znacku? Co ak chce latkove plienky? A nie komercne? Opakujem je to to iste ako keby ti doniesla kamoska na meniny pakel vloziek - vsak 95% zien potrebuje vlozky kazdy mesiac - prakticky darcek no nie? Co tak vlozkove torty na narodeniny? To by ta uzivilo lepsie, vsak vacsina zien ma menstruaciu tak 30rokov priemerne

autor
25. aug 2024

@marcellka32 ale to už neni môj problém 🙂🤣

autor
25. aug 2024

@prasiatko30 ani toto neni môj problém 🤣

autor
25. aug 2024

@prasiatko30 ja nepotrebujem aby ma to uzivilo 🙂

prasiatko30
25. aug 2024

Vzdy som si myslela, ze robit biznis je o tom, ze ockavas nejaky zarobok z toho. Inak by to bola charita

autor
25. aug 2024

@prasiatko30 kúpim jej číslo aké mi povedia a aj značku 🙂 lebo sa budem pýtať totiž

autor
25. aug 2024

@prasiatko30 zárobok ano.. Nikto nieje taky naivný aby si myslel, že ho robenie plienok UŽIBÍ

autor
25. aug 2024

Uživí

dskjhfdlkdjhl
25. aug 2024

No, podla reakcii autorky tipujem, ze dnes vstala hore ritou😝

zuzana76
25. aug 2024

plienkova torta, ze len plienky, to je hlupost, kazdy si prepocita kolko stoja plienky a kupi radsej balik, ak tam chces pouzit aj nejake bodycko, hrkalku, hracku ako dekoraciu, tak lacnejsie ako 50 eur nevyrobis, jedine, ze by si pouzivala body z pepca a kiku. Ak by si pouzivala kvalitne materialy, tak ta torta by bola draha zalezitost a kolko by si zarobila na jednej? 5 eur? A vyrabas hodinu - dve aj s nakupom veci. Ale ak ta to bavi, tak nejake urob a daj na FB alebo instagram, mozno zakaznikov najdes.

lucia13022023
25. aug 2024

Tortove plienky sú škaredé. V tejto dobe sa to už nerobí. A celkom nechápem tvoje zamyslanie. Chceš robiť biznis ale necakas peniaze. Chceš niekoho potešiť a urobiť to z lásky ale je ti jedno keď to bábätku nesadne a vyhodia to. To už nie je tvoj problém 🤔 ja keď dávam darček, chcem nech to poteší a skutočne to využijú, ne ze urobím tortu lebo ja chcem.

monsterablue
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
25. aug 2024

@dskjhfdlkdjhl 🙂 presne.

patka06
25. aug 2024

Za pokus nič nedáš, ale myslím, že budeš sklamaná.
Nepoznám nikoho kto by daroval alebo dostal v poslednej dobe plienkovú tortu - už je to out.

luccija
25. aug 2024

Ale veď vyskúšaj nemáš extra náklady a uvidíš...tu ti nikto odpoveď nedá.Kamaratka ich robí, ale predáva ich v Rakúsku cez druhú, ktorá tam pracuje plus si dala inzeráty na AT bazáre FB stránky ..máš nápad skúšaj...tisícky žien robia vence na dvere, strikuju čiapky atď..