Odmala mám rada vlaky a našla som ponuky práce,že sa hľadá vlakveduci na trase NZ, čo by bolo super.
Ale ako mám rozumieť tomuto?
Od 629 EUR/mesiac
Nástupná mzda BEZ ODBORNEJ PRAXE: 629 Eur/brutto, po vykonaní skúšky odbornej spôsobilosti 674 Eur/brutto. Priemerná mzda S ODBORNOU PRAXOU vrátane príplatkov, odmien, prémií a náhrad: 1088 Eur/brutto.
S odbornou praxou znamená,po zaučeni,či ako tomu mám chápať? 🤔
Vďaka za odpoveď ♥️
Ak chcete môžeme si napísať , mám oboch rodičov vlakveducich uz 29 rokov
jedna bývalá kolegyňa má muža vlakvedúceho. On je spokojný. Robí to už niekoľko rokov
Robim uz 10rokov, aj ked teda nie na Slovensku. A zatial sa nechystam menit. Praca zaujimava, ale niejedy narocna na psychiku...treba sa vediet odosobnit a byt "splachovaci"
Ahojte. Pracuje niekto ako vlak veduci v Bratislave prosim? Dakujem
Za tie peniaze určite nie. A práve preto ich toľkých hľadajú...
Najprv budeš len kandidátka. Potom budeš mať teoretické a nakoniec praktické skúšky. To znamená tá odbornosť. A 1088€ je veľmi premrštená suma. To je suma si všetkými nadcasmi, ktoré len zákonník práce dovolí. Je to fajn práca, veľmi rozmanitá. Ale nepoznám nikoho, kto by to vydržal robiť dlhodobo a už vôbec to nie je práca pre mladú ženu (matku). Dva celé dni si preč z domu a potom máš dva dni voľno a prespavas na kadejakych nedôstojných ubytovaniach.