Ahojte už dlhší čas sa pohrávala s myšlienkou ako by to bolo mať vlastný kamenný bazár ? Len neviem či sa mi to oplatí aké sú výhody ako nevýhody Ďakujem
výhody ty si majiteľka takže nikomu sa nebudeš musieť podriaďovať, nevýhody sama si budeš musieť robiť reklamu a zháňať zákazníkov aby si sa vedela uživiť, ak budeš mať nejakú brigádničku tak aj na ňu zarábať peniaze, zháňať tovar, riešiť papierovačky, účtovníctvo alebo ďalšie peniaze vyhradiť na účtovníčku... A v dnešnej dobe veľa ľudí ide skôr do nákupných centier kde kúpia od potravín cez obuv až po oblečenie, kozmetiku všetko na jednom mieste a málokto chodí do samostatných kamenných predajní takže tá reklama na zviditeľnenie by naozaj musela byť veľmi dobrá aby si upútala ľudí alebo minimálne na veľmi dobrom logistickom mieste. Ja v tom vidím skôr nevýhody ako výhody a osobne by som do toho nešla, mám rada ak mám istotu platu a nemusím sa báť z čoho zaplatím účty a či dostatok peňazí zarobím ale ak je to tvoj sen určite vyskúšaj. Alebo keď už tak skôr nejaký eshop by som založila ako kamennú predajňu.
Kamoska si zakladala internetovy bazar a povedala, ze uz viac by do toho nesla. Vsade mala kopu veci a omnoho viacej roboty ako ocakavala. Premysli si, ako by si to mala s klientelou, ci si si ista, ze by ti tam chodili ludia. To je asi to najdolezistejsie.
podľa mňa nie, lebo všade je už toho veľa ☹️
nie.....
podla toho, v akej lokalite..moj svokor na vychode v strede mesta ma bazar a ide mu to, ale on ma popri tom aj dochodok, ide mu to horsie ako predtym ked neboli eshopy, ale je spokojny, ale dava do toho dost casu, v nedelu zehli, chodi si pre tovar, opravoval podlahu v obchoden, je to praca aj mimo otvaracich hodin...
Po mojich skúsenostiach s Čarovnou poličkou, kde som sama predávala svoje knihy môžem povedať, že určite by som do toho nešla.
Bazar s cim?vsetko nabytok, lyze... ci len oblecenie?za mma nie ludia maju vela veci casto daruju...mozno na dobrom mieste kde ludia nemaju vela obchodov...
Vyhody - si sama sebe panou, vsetko si riadis sama. Nevyhody - ak nieco neurobis sama, nikto to za teba neurobi.