Oplatí sa mať v dnešnej dobe vlastný kozmetický salón?

5. aug 2022

Myslíte si že v dnešnej dobe sa oplatí mať vlastný kozmetický salón? Ponúkala by som bežné služby ako vizáž, úprava obočia, čistenie pleti a možno aj 3d mihalnice.Mam pocit že salóny sú všade teraz, všetko zdraželo a platy až tak nie. ľudia si možno nemôžu dovoliť tento 'luxus' tak ako kedysi. Cítim to aj na sebe. A keďže kovid zase stúpa tak je len otázka času kedy zase zatvoria salóny. Odvody a nájom treba stále platiť, a aj z niečoho žiť 😕 to je len taký môj výlev stále som túžila že budem mať svoj salón. Ale tak možno raz. Aj moja nechtarka začala pred dôchodkom a je najlepšia akú som kedy mala😀

a1d4k3a
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
luccija
5. aug 2022

Urcite ano

patus_2
5. aug 2022

Tak okrem vyššie spomínaného musí salón spĺňať nejaké požiadavky hygieny. Bez toho ani otvoriť nebudeš môcť. Je to všetko drahá záležitosť. Záleží od miesta, kde ten salón chces otvoriť, od cien, od kvality, od tvojej šikovnosti. Je to obrovská investícia na začiatok, musíš zariadiť salón, nakúpiť produkty s ktorými budeš pracovať, nájsť nové klientky, ktoré k tebe budú chodiť, urobiť si nejaké školenia.... Je toho kvantum, na začiatku asi viac investuješ ako zarobiš, ale rozhodnúť sa musíš sama.
Postupom času ti to môže začať vynášať, ale ten začiatok musíš nejako "prežiť".

svetlonos
5. aug 2022

Ahoj a co tak robit mobilnu kozmeticku 🙂? Ponukni cas, kedy su ludia doma z prace a vikendy. Prides ku nim domiv a nemusis ani najom platit.

dennynkoo13
6. aug 2022

Podľa mňa sa to oplatí kozmetičky sú stále dopytove