Oplatí sa brigada v Lidli? Je to tam náročné?
@vyrovnanaosoba v ktorom lidli ?
Určite neodporúčam ani brigáda ani TPP, teror od vedenia a robíš tam len slúžku nič viac.. a ten plat čo ponúkajú je v hrubom.. nie v čistom.. nadcasy nepreplácaju a hodiny navyše presúvajú každý mesiac do nasledujúceho mesiaca a o to menej v daný mesiac pracujete .. potom tak aj výplata vyzerá. Z vlastnej skúsenosti neodporúčam naozaj. 😃
@dena018374738 východ SR
Nie, neodporúčam. Je to otročina za pár drobných, robila som v Lidli 2 roky... Nikdy viac . Hnus firma.
@s429s_ no mne suseda hovorila,ze v cistom ma 1100eur 45hod tyzdenne, od pokladnicky az po vykladanie tovaru..,,neverila som jej..
Taka otazocka kolko dava lidl na hodinu prosim vas ci sa oplati ?
@alenamihal nemá v tom aj daňový bonus na deti?
@alenamihal nie je to tak určite, ja tam aktuálne pracujem ale hľadám už iné zamestnanie pretože je to tam strašná úžera. Sľúbili mi presne 1100€ a zarobím 600-750€ akokedy. A na hodinu to nie je určené ani v zmluve koľko zarábate, je tam napísané 800€ a to je všetko, ani či brutto alebo netto.. a keby vidíte tie výplatné pásky, nevyznám sa v nich ani ja a ani polovica ľudí s ktorými pracujem. 🤣
@s429s_ hlavne ze sa na reklamach hrdia aky su dobry zamestnávateľ..
@s429s_ toto je pravda. Ja som v decembri, pred vianocami, dostala na účet smiešnych 605 eur. Keby nemám muža, čo dobre zarobí, môžem sa ísť pásť akurát tak. Inak výplaty boli bežne do 700 eur vždy. Výnimočne 720-730. Ja som v Lidli v priebehu prvého roka schudla cez 10kg, chodila som len kosť a koža. Po čase ma "povýšili", roboty mi pribudlo kvantum, také že sadnúť si za kasu som už ani nepoznala, 10 hodín nonstop na nohách na každej smene, prestávky pravidelne o 13-14h (v robote od 5-5.30 rána) a na výplatnej páske +10-15 eur. Vtedy som si povedala, že toto veru nie.
Syn aktuálne brigaduje v Lidli, 90% času v pokladni, má dobrého šéfa aj kolegov. 6,5 na hodinu, nedeľa 100% príplatok.Zmeny mu dajú tak, ako si napíše.On sa nesťažuje, chodí unavený, ale nie nejako extrémne.
@s429s_ wow.tak to je riadne zdieractvo brrrrr....
To uz radsej ist robit niekde brigadne casnicku alebo hoc aj do kebabu nez tam...tam sa viac nabehas a zderies nez zarobis a po par rokoch si budes akurat tak zhanat dobreho ortopeda ....tam jeden clovek je jak cvicena opica za 2-3 ludi ....dost ludi odtial uteka uz po roku dvoch aj troch co ich tie rychle manevre a zhyby pri vykladani nakladani telesne nicia....to nestoji ani za tych leda bolo mizernych 700€
@dena018374738 je to tam náročné a co je horšie, sú nad tebou nadriadení co ta budu terorizovať. Počula aj videla som to na vlastné oči a aj som sa ozvala. Nedalo sa na to pozerať.