Oplatí sa byť policajtkou?

sabinaaaa
11. júl 2016

V poslednom čase som uvažovala nad tým, že prihlásim do pz a zaujíma ma všetko ohľadom tejto práce napr. aký majú pracovný čas alebo ak ukončím tú školu v pezinku a by ma zamestnali čo by som robila, s čím tam začínajú a pod. V skratke s radostou privítam všetky informácie ohľadom tejto práce.

mojkamojka
11. júl 2016

@sabinaaaa no v prvom rade ta musia prijat do PZ aby si mohla robit skolu v Pezinku 😉 http://www.minv.sk/?podmienky-prijatia

klaudscha11
11. júl 2016

@sabinaaaa tak pokial by ta to platilo, tak jasne ze sa to oplati. Treba si ist za tym co ta bavi a co si vies predstavit robit cely zivot. Podla mna policajtom az tak zle nie je

oli18
11. júl 2016

Oplatí, ale len ak ťa to baví . Ale ak to chceš robiť len preto, že je tam dobrý plat, tak radšej nie. Také policajtky nám netreba.

sardinka335
11. júl 2016

@sabinaaaa začínaju s tým s čím je treba...nas sused pracuje na policajnom oddelení mestkej časti - denne, nočne, sedi v aute a vybera pokuty alebo v noci ide ked ludia telefonuju ze niekde je hadka, bitka, domace nasilie tak ide tam. Casom maju aj rozne ,,previerky,, zdatnosti a tak. Občas sa dostane aj k mrtvolam a samovrazdam, aj k tomu ze to treba povedat rodine. Takze pracovny čas je to čo by ma trapilo najmenej - proste treba tam mat zaludok aj na kde čo, aj na smrt, aj na nasilie - nie je to pre ziadne utlocitne kvetinky, ktore sa boja aj okakaneho wecka...(ako to nehovorim, ze je tvoj pripad samozrejme)

sabinaaaa
autor
12. júl 2016

ďakujem vám za odpovede 🙂 ohľadom toho že ako sa tam dá dostať som už naštudovala všetko. viem o pohovore potom fyzické a psychotesty a lekárske vyšetrenia, potom pezinok...mna by zaujímalo že ja mám skoliozu a či by to nevadilo?
Ja teraz pracujem a súde, na trestnom oddelení a hlavne teraz ma to začalo veľmi bavit, žalúdok by som na to učite mala len neviem ako by som to zvládala lebo ked vidím v tých spisoch mrtvoli odfotené ah vzdy mi príde z toho lúto ale na všetko sa musí zvyknut. Len som zvedavá, že čo oni musia robiť, lebo ja nemám výšku a v čom by spočívala moja robota. A že či nepozerajú inak na ženy policajtky , lebo som počula že nerad ich prijímajú ani do prac. pomeru :/

sabinaaaa
autor
12. júl 2016

@oli18 určite že nie preto,,,ved vsade hovoria o tom,že policajti dostavaju velmi malo. Toto som este nepocula od nikoho ze policajti dobre zarabaju 🙂

mojkamojka
12. júl 2016

@sabinaaaa ad 1 to co budes robit zalezi od toho kam budes zaradena, na toto ti tu odpoved nikto neda lebo na to treba jedine vestecku gulu. Ad2 fyzicke previerky su velmi dolezite, takze zas musis sama zvazit ako velky je tvoj problem so skoliozou. Co znamena ze nemas vysku? V cm? Vysokoskolske vzdelanie?

mateson
12. júl 2016

@sabinaaaa ak sa pýtaš na financie tak neoplatí.

mariana225
12. júl 2016

So skoliozou za policajtku? Zabudni nato,musis mať zdravotný stav na A

oli18
12. júl 2016

@sabinaaaa podľa vtipov, ktoré kolujú o policajtoch, máš na túto prácu /podľa tvojich odpovedí/ všetky predpoklady 🙂 Musíš sa ešte veľa učiť, aby si raz možno bola policajtkou 🙂

sabinaaaa
autor
12. júl 2016

@mariana225 to vazne hovoris?😕😐 tak to ani nemam vyskusat?😞

mariana225
12. júl 2016

No jo,mam manžela policajta,zdravotny stav tip top musí byť

sabinaaaa
autor
12. júl 2016

@mariana225 ano to viem 😕 ale ajtak som trosku dufala ze skolioza nie je az taky velky problem 😕
dakujem za info 🙂

adulka07
12. júl 2016

Skús a uvidíš,. Nemáš čo stratiť, však ti lekárka pri vstupnej prehliadke povie čo a ako.. vysokú školu mať nemusíš

sabinaaaa
autor
12. júl 2016

Lekarske vysetrenie je uz posledne..vtedy by ma porazilo ak sa pripravim na testy a urobim vsetko a nakoniec kvoli skolioze by ma neprijali😐

mojkamojka
13. júl 2016

@sabinaaaa aj ja mam muza policajta a suhlasim s @mariana225. Ten zdravotny stav musi byt fakt perfektny. Ja mam napriklad tiez skoliozu a policajne fyzicke previerky by som s nou ani omylom nespravila, ani povinne telesne, strelby, kazdorocne previerky...A vraj nove nariadko aj dobra slovencina musi byt- teda maturita zo SJ s najhorsou znamkou 3 😀

katusustakova
13. júl 2016

Najprv si podaj žiadosť o prijatie do PZ a potom uvidis. Kludne sa moze stať, ze ti iba príde list rovno s odpoveďou, ze ta neprijímajú a potom sa na žiadne fyzické testy a lekárske prehliadky chystať ani nemusis.

moira22
Autor odpoveď zmazal
Zobraz