Operátor výroby v Košiciach - vaše skúsenosti

danielkadandy
26. feb 2017

Ahojte chcem sa spýtať, kto má skúsenosti, ktoré firmy v Košiciach berú operátorov?
Teda vlastne nemám o nich veľký prehľad, lebo všetky ponuky na profesii sú cez agentúry. A nedarí sa mi ani googliť. Našla som že Frucona a Jobelsa..sú ešte nejaké? Chcela by som si o nich pozrieť na ich stránke ak majú.
Máte niekto skúsenosti s tými firmami? Hľadám si prácu a ponúk na operátorov je veľa. Chcela by som ale poradiť kt. máte skúsenosti a odporučiť mi niektorú firmu.
Rozmýšľala som nad šitím v Jobelsa, ale niekde som čítala recenzie a nadávali tam na školiacich atd.
Vdaka 🙂

ludmilka2407
27. feb 2017

Jobelsa, Howe, Faurecia..v Kechneci je ich tiež viac...a skúsenosti, nepoznám ľudí, ktorí by v niektorej z menovaných firiem boli naozaj spokojní 😀 vo Faurecii robí sesternica, hľadá si niečo iné, kopa ľudí odtiaľ podchádzala, o Howe som počula že to je tiež čistá psychiatria, žiadne prestávky a robí tam kopa cigánov...

aniaxia
27. feb 2017

Zdravím Mam skúsenosť s Ushinom, Faureciou, IEE Sensing A Howe hm . Ak mám porovnať tak najlepšie mi bolo v IEE Sensig dochádzala som až do Kechneca z Košíc . Teraz som bola zamestnaná v Howe a pravdupovediac z veznami sa mi dvakrat nechce robit hm :( , Takto : Vo všetkých tychto firmách sa ak nie hned ale po čase budete cítiť ako sám vezeň :( Každy asi nech si skúsi a nech si urobí názor sám hm Ale ak sa máte rád a ak môžem poradiť neodporúčam . Je to už naozaj posledná zastávka ak si človek naozaj nevie nájsť prácu!!!!! Novodobe otroctvo na východe !!!!!! Fuj hanba naším politikom !!!!

aniaxia
27. feb 2017

Prídu zo zahraničia a my im máme pracovat za smiesnych 500 eur ?:( U nich doma im to už ludia nechcu robit za minimálnu mzdu ktorá je troška iná ako u nás na Slovensku :( . Pravdaže sa im to oplatí my urobíme tu istú pracu čo im ich domáci odmietaju robit za 1200-1500 eur !!!!! Takže preto novodobé otroctvo ......

vierkadominik1
27. feb 2017

@ludmilka2407 mas niexo proti ciganov? Ved bud rada ze pracuju ze maju aj oni sancu pracovat a zit tak ako ostatni obcania sr,ze ty nemusis na ne platit dane

aniaxia
27. feb 2017

Tu nejde o ciganou asi si nepochopila co som tym chcela povedat hm

aniaxia
27. feb 2017

A ak možem poslednú radu neoplatí sa cez agentúry zvyknú dávať ponuky aj konkrétne firmy inzerát na profesiu alebo kariera alebo bazos a pod stránky . Neraz som počúvala tých čo tam prišly cez agentúru že im neplatia tak ako slúbili na začiatku a menej stravenky atd.... Ale ako hovorim každý máme iné skúsenosti a každý sme iný .

ludmilka2407
28. feb 2017

@vierkadominik1 nie, veď ja som tiež za, nech pracujú ale v takom kolektíve sa ženy musia mať "veľmi" dobre 🙂