Opatrovanie seniorov

22. máj 2024

Koľko je podľa vás reálne pýtať za opatrovanie na SK za hodinu, príp. 24 hod (teda aj noc). Je 70€ za 24 hod.ok?Napr.pri opatrovanom, kde netreba v noci vstávať, variť.a

autor
22. máj 2024

Ci závisí aj od regiónu?

madeincssr
22. máj 2024

Toto je taka haklivejsia tema (ako o vyske platu). Nielen ze to silno zavisi od stupna nesamostatnosti seniora (narocnosti opatrovania - fyzickej aj psychickej), ale chcelo by to neanonymne, aby sa ti dalo pisat neverejne.

autor
22. máj 2024

@madeincssr tých 70€ je myslené za nenáročné ho klienta. Ale s výmenou plienok a prekladania na inv.vozík 3x denne. Samozrejme venovanie sa mu, komunikácia podľa jeho indiv.potrieb.

autor
22. máj 2024

Len nechcem prestreliť na SK pomery, ale ani byť ukrátená

betulinka1
22. máj 2024

To su 3€ na hodinu v cistom bez dane, ked na 24 hodin. Stravu a ubytovanie mas tam?

slavomira236
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
reenie
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
22. máj 2024
betulinka1
23. máj 2024

Tak je to cena v cistom, ktorá sa dáva v zahraničí za dvojtýždňový turnus (1800 až 2500€) s tým, že tam ešte platia odvody, takže pre rodinu je to oveľa vyššia cena (cista mzda+ odvody). Pre bežných občanov SR s priemerným platom, je to nereálna suma. K tejto sume sa musí pripočítať aj strava a náklady na bývane. Čiže ak sa pýtaš aby si neprestrelila je to o tom ako je tá rodina solventná. Ale čo sa týka ponuky, je tvoja suma v poriadku, nakoľko to nie je 8 hodinová práca ale je to práca na 24 hodín a to si musí uvedomiť aj tá rodina, ktorej túto ponuku dávaš.

euprogresba
24. máj 2024

Dobrý deň, Hľadáme kvalifikovaného garanta pre Adosku v Bratislave. Požadované kvalifikácie: Vysokoškolské vzdelanie na úrovni bakalára (BC) alebo magistra (Mgr.) v oblasti ošetrovateľstva. Skúsenosti s ošetrovateľskou praxou sú výhodou, ale nie sú podmienkou. Schopnosť komunikovať s pacientmi a ich rodinami s empatiou a profesionalitou. Zodpovednosť, spoľahlivosť a ochota učiť sa nové veci.
Ak máte záujem o túto pracovnú pozíciu, prosím, kontaktujte nás na e-mailovej adrese janka.kucharova@euprogres.sk. Radi Vám poskytneme ďalšie informácie.