Ahojte, chcem sa spýtať, kto s tým máte skúsenosti,vedeli by ste mi poradiť?
Črtá sa mi možnosť chodiť k jednej staršej pani, ani nie opatrovať, ale robiť jej spoločnosť, nakoľko je sama doma a je z toho depresívna. Jej dcéry chodia do roboty a nebývajú s ňou.
Jednalo by sa o 2 až 4 hodiny. Je to vo vedľajšej dedine, autobusom 5 minút.
A jej dcéra sa ma pýtala akú mám predstavu o finančnej odmene, a ja vôbec neviem koľko jej mám povedať.
Ďakujem
Koľko máš rokov? 2_4 hod.denne " premárniť" ako spoločníčka? Vrátane víkendov? Neviem si to predstaviť.mozno ak si nezamestnaná a bez rodiny.ja len.ci vieš do čoho ideš a zrejme za pár eur...
Mám s tým skúsenosť.
Takto. Záleží kde bývate? Je rozdiel Bratislava či Rožňava. Tak isto či máš skúsenosti a čo vieš, si ochotná robiť...ja občas idem súkromne no pýtam si 8eur na hod. (Víkendy 10eur/hod) jednak mám aj zdravotnícke vzdelanie, prax 10rokov, nepresedim ten čas ale celkom aktívne ho trávim podľa schopností a možností seniora (t.j.viem rehabilitovať, zabaviť byť dobrou spoločníčkou, zároveň ošetriť rany prebaliť atď) a rozhodne by som za 5eur na hodinu nešla. Je to môj voľný čas a zas nerobím charitu ale aby som si pomohla.
@marinamia ahoj, ja by som povedala ze zalezi ci budes len robit spolocnost alebo aj podavat lieky/pomahat prebalovat atd. Skus stranku Domelia.sk kde si vies pozriet kolko sa pohybuju odmeny/hodinu za opatrovanie a vies sa zorientovat 🙂