Ahojte! Prosim vas je tu niekto kto vyuzil moznost opatrovat deti v domacom prostredi oficialne? Myslim tak ze ma 3-4deti v domacnosti na zivnost...chcela by som sa par praktickych veci popytat vdaka 😊
@bambulienka25 ano viem...mam pedagogicku skolu cize.kurz mi nie je treba...s kontrolou z hygieny tiez pocitam len som chcela mozno taky prakticky pohlad na to ako to realne funguje...ci sa s rodicmi spisuju dohody ako je to napr so sumou na strazenie a podobne..kedze taketo veci sa na strankach ministerstva neviem docitat..
@bambulienka25 dakujem. Clanky aj stranky ministerstva mam prestudovane uz...len niektore veci mi nie su celkom jasne. A ministerstvo s tym ma dost kedze ono udava podmienky nie? Ako som pisala rada by som sa poinformovala u niekoho kto tuto cinnost uz realne vykonava o drobnostiach ktore su mi neni celkom jasne. Ale dakujem za kazdu radu samozrejme
@lienocka4411 musíš byť podnikateľský subjekt, odvádzať za seba odvody a z príjmu daň.
@pivonka6 cize zalozit zivnost a zaregistrovat sa ako je pisane na stranke ano? Vy ste si toto uz vybavovali?
@bambulienka25 to chapem
Baby a mozem strazit aj viac detí? Napr. 10?
Mna by zaujímalo, ako sa hodnotí ten priestor? Ako to je vymedzené koľko m2 na dieťa? Či ako?
@alex188 oficialne v domacom prostredi max 4 deti
@tslobik toto som sa nedocitala ale kedze to priestorovo nepodlieha vyhlaske co sa tyka skolskych zariadeni asi to nie je vymedzene na m2...pokial teda prejdes hygienou nemal by byt problem
@lienocka4411 Dobrý deň, prosím Vás, podarilo sa Vám začať s opatrovaním detí, tiež mi niesú jasné niektoré postupy..
@lienocka4411 aj mňa by zaujímalo, či sa vám to podarilo rozbehnúť.
@lienocka4411 Chápem, tak držím palce aby to raz vyšlo 🙂
@divetta dakujem 😊
@lienocka4411 kde Ti prosím dali info, že to nepodlieha vyhláške?
@luccija nenasla som nikde priestorovy udaj vo vyhlaske co sa fohto typu opatrovania tyka..iba to ze max 4 deti a musi byt priestor aj na spanok aj na hrove cinnoati aj na jedenie...v skratke...ale posledny rok uz som to neroeaila cize neviem ci sa to pomenilo...
@lienocka4411 dakujem