OnlyFans - skúsenosti, platba

11. dec 2023

Dobrý vecer. Žienky. Ktorá máte skúsenosť s only fans? Iba dá chcem spýtať či tam ozaj normálne platia a pri registrácii pýtajú číslo karty nie číslo účtu tak otázka znie či dá nemusím báť to číslo karty dať keďže vieme aká je doba. Už mi niekto vravel že tam je to iné že neklamú ani nič podobné. Iba mám strach tak preto sa pýtam či máte niektorá skúsenosti. Ďakujem za každú odpoveď.

liz_lemon
11. dec 2023

udaje z karty nesluzia na to, aby ti niekto posielal peniaze, ale aby si platila

madeincssr
11. dec 2023

Dievča neblázni. Čo už je raz na internete, toho sa nezbavíš a môže Ťa to neskôr mrzieť. Mysli aj na svoje deti (nikdy nehovor nikdy) a aj ostatných príbuzných. Ľudia vedia byť v anonymnom prostredí neskutočne zlí.

stanielka17
11. dec 2023

Nikdy by si od teba nikto na platby nevypytal cislo karty, iba cislo uctu. Nebude to tak, ze si chlapovi nasla platby smerom na OnlyFans? Ak tam je jeho cislo karty, tak on posielal platby.

slovakboy
11. dec 2023

Nedávaj číslo karty iba ak by si šla niečo platiť a aj vtedy by si dala jednorazovú vygenerovanu kartu

martinmmartin
11. dec 2023

Ale zas ked ty chces niekomu platit za jeho nejake specialne videa co nezozenies inde tak to celkom dobre funguje cez kreditku.

miadi
12. dec 2023

Podla info z google ano chcu od teba udaje z karty Aj ked nebudes ty platit im. Neznamena to ze ti ztrhnu $.z uctu, niektore stranky to tak maju ked sa chces zaregistrovat tak creator rovnako ako zakaznik mà dat info . Moze to byt aj gift card s minimom $ nemusi to byt normalna kreditka.

alzbetkakockova
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
12. dec 2023

Ahoj. Prosím ťa môžeš mi napísať čo aj od teba žiadali číslo karty a nie číslo účtu? A koľko sa dá zarobiť? Stačí tam vložiť fotku a videá raz za čas alebo musíš jazdy deň niečo vložiť? Chcem to skúsiť a vieš aké to je . Koľke nad tým ohrnaju nos a robia sa svatuskarky.

martinmmartin
13. dec 2023

otazka ze kolko sa da zarobit je uplny nezmysel. Vsak sama musis vediet ze kazda zarobi iba tolko kolko ludi si predplati jej ucet a to s peknou fotkou raz za cas veru nebude lahke. Musis vymysliet nejaku pikosku ktoru chlapi nikde inde nezozenu a zaroven to musi byt nieco co len tak kazda druha nedokaze zopakovat . Cim vacsia perverznost tym viac penazi a bez perverznosti tam nebudes mat moc dobrovolnych predplatitelov okrem kolegov a znamych co sa na teba budu anonymne kukat.
Skus si to obratit na seba- predplatila by si si za svoje tvrdo zarobene prachy nejake obycajne aj ked pekne fotky nejakeho fesiho ktoreho nepoznas? Preco by si to robila krd je takych milion zadarmo?

lapersefona
13. dec 2023

@martinmmartin dajak sa vyznas..Ja by som ti celu platformu zrusila. Strasne zlo z toho ide

harrisson
13. dec 2023

Pretože ide o exkluzivitu. Človek chce to co iný nemôže mať len tak

martinmmartin
13. dec 2023

@lapersefona zlo ide z vela veci ktore zrusit nechces a ovela horsie.

katka0123
13. dec 2023

@miadi nemyl si payment method s cislom karty. Payment method je napr Googlepay, applepay, Paypal... Nikdy by som nezdala pri registracii moje cislo karty, ak sama nie som zakaznik - platim.