Ahojte, píšem ohladom registrácie na onlyfans. Mám problém s overením vždy keď pridám fotky občianky a dám overiť tak som odmietnutá. Pýta to odomňa Tax čo je DIČ ale to nemám... Ako sa tomu mám vyhnúť? A prosím nepýtajte sa ma, prečo si robím registráciu. Ďakujem
@janai1 videla som že niesom jediná ktorá sa tu na to pýtala.
@xddddoxxxx zeby preto, ze ak sa tam chces predavat, tak musis aj odvadzat dane?
@falbala132 kto povedal že tam chcem uverejňovať celé moje telo a ešte nahé? Ženy si tam zarábaju fotením nôh tak prečo nie?
@xddddoxxxx nepovedal to nikto, pointa je v tom ze tam chces predavat obsah a z prijmu musis odvadzat dan.
@xddddoxxxx a pisem niekde o celom tele? pisem o tom, ze tam budes zarabat, preto potrebujes DIC
Niekde vraj miesto DIČ berie aj rodné číslo, ale neviem ako je to na OF
@justxme dávala som tam rodné číslo no aj tak som bola odmietnutá
@xddddoxxxx chces zarábať, musíš platiť dane, vitaj v svete dospelých
@luliu neviem ci zrovna portal pre online stetky dava realny obraz o svete dospelych a pracujucich 😃
Možno ešte skúsiť napísať na ich podporu, ak je to naozaj povinný údaj. Lebo pochybujem, že sa to nedá obísť.
@vanilkovazmrzka myslela som tým platením daní 😉
@xddddoxxxx skus dat PSC😉
@xddddoxxxx silno pochybujem ze každý to robí oficiálne a ma DIČ u nás to robí každá druhá v obci v poslednej dobe a ešte to považujú za prestíž ze sú online modelky , ale pochybujem ze všetky to robia oficiálne
A registrujú sa tam aj chlapi? Koľko zarobia mesačne za vystavovanie svojho tátoša?
@luliu ved ja rozumiem 😄
@lakebabe fuuuuu, aj si ich videla? 🤦
@tundra dala som ale ani to neberie...
@babulkomale chvalabohu tam nie ale netaja sa tým pre nich je to prestiz,že zarobia 😄😄😄
@lakebabe pre mna uplne iny svet, nikoho takeho nepoznam, resp.neviem o nikom konkretnom ze tam je.
No nič, ostáva ti ísť iba na daňový úrad a vybaviť si DIČ 🙂
@buberova 🤷🏻♀️ ale keď dám overenie občianskeho tak mi to stále píše že overenie bolo neúspešné a píšu ako by som občiansky preukaz mala vyfotiť a podobne... Ale ja ho fotím tak že je na ňom všetko vidieť. Písala som aj na podporu ale odpoveď mi ešte neprišla.
@babulkomale tak susedstvo si nevyberás🤷♀️
@xddddoxxxx a je odfotený tak že nie je orezaný?
@sevrin nieje orezaný a robím to znova a znova a teraz zase že adresa je špatná a potom že mesto je špatné...
Veď ak chceš úchylakom otrčať len paprče, tak choď na feetfinder.
Musis si vybavit DIC urcite, je to podnikanie. Ak ked tam budes fotit nausnice na uskach
@xddddoxxxx tak to potom bude tym, ze to chodidlo si tam chces vystavovat, neumyte...Umyvas si tie nohy dokladne? Aj mydlovou vodou a kefou prejdes?
Naozaj si myslíš ze toto je správna stránka kde sa na to pýtať?