Online predaj

sarajuea
28. aug 2024

Dobrý deň,
Premýšľala som nas privyrobením si popri práci s prácou z domu. Našla som inzerát na profesii, ktorý ma zaujal a napísala som dotyčnej pani, ale keďže sa v tomto obore nevyznám, tí ktorí máte už skúsenosti s prácou z domu, presnejšie, zdieľaním reklamy, objednávaním objednávok od zákazníkov, teda online predajom, potrebujem podpísať nejakú zmluvu o dohode? Ona mu vraví, že netreba, že je to online podnikanie ako napr. ponúka Avon, Oriflame,…. Mne sa to nezdá. Je to svojim sposobom práca takže asi treba mať aspon dohodu nejaku podpisanu nie?
Ďakujem vopred za odpovede.

rozculena
28. aug 2024

prečo sem nedáš link na ten inzerát?
A áno,treba mať niečo,na základe čoho budeš podnikať ŽIVNOSTENSKÝ LIST.

sisa_s
28. aug 2024

Vacsina zien robi tieto MLM predaje nacierno...fakt chces prist o vsetkych blizkych? Budes ich musiet nonstop otravovat, ponukat

mk1111111111
28. aug 2024

Ten inzerat je tam 100 eokov, popremyslaj, preco

sisa_s
28. aug 2024

A este je to firma Valentus podla fb...v dnesnej dobe, ak niekto uveri, ze schudne z kavy, dzusu, tak musi byt riadne mimo

rozculena
28. aug 2024

@sarajuea ona tam má: skrátený úväzok, na dohodu (brigády)
Takže áno,na toto musí byť zmluva,keby tam mala napísané SZČO,tak vtedy ti zmluvu nedá,lebo budeš živnostník
ako je napísané vyššie,inzerát tam je 100 rokov

sarajuea
autor
28. aug 2024

Ďakujem za rady.

mykaellle
28. aug 2024

ahoj, o tom venuse bola reportáž, že obsahuje dokonca nejaké zakázané látky, čudujem sa profesii, že to vôbec zverejňujú

t1nusa
28. aug 2024

MLM, ak nechceš hľadať ľudí do siete pod sebou, resp. nechces ponúkať produkty atď tak skús hľadať niečo iné, pri čom budeš vedieť vyčítať aj inzerátu o čo ide, pre akú firmu a za akú mzdu, dajú sa tak nájsť aj lepšie ponuky 😊 ja som si tak našla prácu pre Zoznam a ich portál s receptami, kde tvorivom recepty a obsah na sociálne siete + robim dobrovoľníčku pre jednu mimovládku kde tvorím príspevky na socky tiež

ole13
Odpoveď bola odstránená
Zobraz