Zdravím Vás milé mamičky, hľadám nejakú inšpiráciu na prácu z domu. Na internete je toho síce dosť, ale hľadám niečo overené čo máte odskúšané, čím by som si vedela privyrobiť na MD a nebola by to nejaká pofidérna firma so sídlom niekde v krkahájoch, alebo nejaké mlm, kde pýtajú obličku za vstupnú investíciu a nakoniec nič z toho. Za každú radu vopred ďakujem, a prajem príjemný večer. 😇
@cocolino234 viem anglicky, dorozumiem sa rusky, ovládam väčšinu grafických editorov(úprava fotografií, tvorba loga, plagátov, či kresba v nich) , pracovala som ako fotografka v nočných kluboch, mám pedagogické minimum predmet výtvarná výchova s 2 ročnou praxou. Na doplnenie 🙂
@bashkaa waw ved to mas super cvčko.. doucovanie, alebo real job v magazine,fotoshope a pod. na polovicny uvazok a na home office..v dnesnej dobe koronovej sa home o.nezatracuje
@bashkaa manzel je lektor Aj,robi vylucne z domu.ale teda je vystudovany jazykar+znamych sa tiez da doucovat online na cash
@bashkaa ale tiez by som so hladala nieco v tej oblasti grafiky na tvojom mieste.mozno nejaky eshop?
napis do jazykovky ci mozes doucovat, da sa to aj online. Takisto pokukaj weby strednych skol ci nehladaju vypomoc s tymi grafickymi vecami co ovladas, pripadne napis do klubov ze fotis 🙂 Podla mna mas super znalosti, s tym co vies by si ani do roboty nemusela chodit mohlo by ta zivit aj po rd. Je tu ale jedna nevyhoda - ty musis sliedit, patrat, vyvolavat, pisat maily. Nie kazdy sa rad "vnucuje". Ak si ten typ ze nebudes sa zaujimat a skorej by sa ti chcelo cakat, tak si urob stranku na nete a reklamu s tym co vies robit a cakaj kto sa ozve tebe .
Ak ma niekto zaujem mozem ponuknut privyrobok z domu, info v sprave.