Odporučte mi online prácu na doma

lara8888
17. júl 2021

Ahojte, hľadám prácu na doma , "online prácu"
budem rada za každú ponuku 🙂
Ďakujem

daniela1911
17. júl 2021

Napis dopyt na profesiu, resp. svoju ponuku

janai1
17. júl 2021

@lara8888 a čo vieš robiť?

nafka0483
17. júl 2021

@lara8888 Vyvoj softwaru, umela inteligencia, robotika? RTE? SW architekt?

sissy27
17. júl 2021

@lara8888 onlyfans 🤷‍♀️🙄

zuzka_99
17. júl 2021

A v akej oblasti? Brat tak prekladá úradné dokumenty, ale potreboval na to aspoň certifikát o prekladateľstve.

nafka0483
17. júl 2021

@zuzka_99 Na uradne preklady je potrebna statnica z prislusneho jazyka, prax, nasledne prekladatelska skuska a zapis do zoznamu prekladatelov - vtedy dostane okruhlu peciatku 🙂
Ale kedze autorka pise ze akekolvek ponuky, tak je to dobry tip ;)

lara8888
autor
17. júl 2021

Študujem SŠ, ešte nemám maturitu a preto ma nikde nechcú, čo sa týka toho "čo viem" , je to napríklad jazyk(NJ), ekonomika, matematika, písanie príbehov, celkovo papierov, tak isto som dosť zručná čo sa týka ručných prác, ale však rozbehnúť niečo vlastné je pre mňa ako študentku finančne nemožné, manuálne pracovať nemôžem kôli zdravotným problémom

aurorastone
17. júl 2021
zuzka_99
17. júl 2021

@nafka0483 No jemu stačil vraj nejaký certifikát, tak neviem či po známosti robí niečo len tak, alebo niekde na čierno 🤔🤔

zuzka_99
17. júl 2021

@lara8888 Tak ty budeš len ďalšia z takých, čo nepohnúť ani prstom, ale hlavne z domu pracovať. Nechceš rovno fungovať jak dokonalá Plačková? 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

martinkatinka
17. júl 2021

@lara8888 no toto vie takmer kazdy a neda sa tym zarabat 🙄🤷 a co take si predstavujes?

janai1
17. júl 2021

@lara8888 no z toho čo si napísala mi vychádza ze môžeš iba tak doučovať spolužiakov 🤷‍♀️
Alebo začni robiť tie ručne práce a predávaj to na bazos, marketplace, MK, čo ti v tom bráni?

tanisha
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
sissy27
17. júl 2021

@aurorastone ako stále dokola - chcem prácu “na doma”. Hotovo. Ani raz som ešte nevidela, že by niekto napísal “viem toto a toto, rada by som to využila pri takejto činnosti, ponúkam takéto možnosti”.
@lara8888 nechcem sa ťa dotknúť, ale tí, čo majú schopnosti na prácu z domu, tak aj presne vedia čo to je a nemusia im to druhí vymýšľať.
Si študentka, tvojou prioritou by mala byť škola, takto cez prázdniny si puberťáci privyrábajú v bufetoch, reštikách, ako animátori, na kúpaliskách, v kinách, v obchodoch, atď. Na serióznu prácu z domu treba naozaj niečo vedieť.

deadlylucy
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mogaa
18. júl 2021

@lara8888 HO zoženieš ťažko...keďže stále študuješ , môžeš učiť jazyky cez skype alebo doučovať tú matematiku....na akej úrovni vieš jazyk? máš nejaký certifikát?

mogaa
18. júl 2021

@lara8888 nemáš ešte 18, takže serioznu prácu na HO ti nedá nikto , teda ak sa bavíme o administratívnej práci(tú ťažko zohnať aj v prípade ak si už podobnú prácu robila)....takže ak nemáš 18 - ostáva ti predavačka, dokladačka tovaru, roznos letákov , na doma nanajvýš nejaka výroba napr.bižutérie či predaj kozmetiky....

lrbratislava
29. júl 2021

@lara8888 Ako písala slečna predo mnou, multi level marketing sa dá robiť bez vzdelania aj počiatočných investícií. Ak by ste mala záujem, pokojne napište, poviem viac. ;)

domi235
10. aug 2022

@zuzka_99 certifikat prekladatelstva myslis tym ze ma skoncenu VS ? Alebo si spravil statnu skusku z jedneho jazyka alebo dvoch? Na akej skole alebo institucii ziskal certifikat. ďakujem za tvoju odpoved… 🫶

zmrzlinka8
10. apr 2024

@lara8888 študentka SŠ vie vraj ekonomiku, jazyk.... dievča 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ jazyk, čo si sa naučila na škole, to je dosť málo. veď ty ani nevieš, čo všetko ešte nevieš. nič v zlom.

lara8888
autor
30. júl 2024

@zmrzlinka8 nie je ti trošku blbo zo seba nej? Diskusia je stará 3 roky, ja dávno pracujem a zarábam takže nemusíš sa báť práca sa našla ale ďakujem že si si robila starosti … milujem takéto “rýpalky” ako si ty akože sorry ja som sa pýtala na práci na doma keďže viem že veľa žien tu ponúka rôzne privyrobenia na doma aj MLM aj čokoľvek, vôbec som sa nepýtala na tvoj názor či viem dosť alebo málo, ďakujem