Ahojte, nastupila som do novej prace a uplne ina oblast ako som robila predtym a neviem ci je to tym, ze som po rodicovskej alebo proste je to omyl..som tam mesiac a pol a od zaciatku mam chut to nechat tak. Stalo sa to niekomu? Zlepsi sa to, alebo to mam nechat tak? Robim 5rokov a este som s takou nechutou do prace nesla..
Ja keď som mala takéto pocity v novej robote nikdy sa to nezlepšilo, naopak sa to len zhoršovalo a vždy som musela odísť.
Hľadala by som niečo iné. Chodiť s nechuťou do prace a tráviť tam denne 8 hod. musí byt otrasne
Nemyslím, že by sa to zlepšilo. Ja som tak odišla z práce novej po necelých 2 mesiacoch, som bola vynervovaná, vystresovaná. Tá práca mi za to nestála.
Ja som 2x odisla z roboty kvoli pracovnym podmienkam v skusobnej dobe.
@oli18 a co bolo u vas ten problem, preco ste odisla v skusobnej? Ja som si myslela,ze take daco sa mi nikdy nestane, ale fakt mam chut rano zavolat ze koncim
To sa nezlepsi,hladaj novu pracu. Raz som prisla do novej prace a od prveho dna uplna nechut. Neznasala som to tam aj pracu aj kolektiv. 3 roky som si hovorila,ze vydrzim a nakoniec som to vzdala a nasla si inu v ktorej som bola spokojna.
@modrykun666 toto je najhorsie,ked clovek musi chodit do prace,ktoru neznasa,lebo nema inu moznost a nemoze ostat bez prijmu
@modrykun666 no prave vobec to nepotrebujem, ale zas rozmyslam nad dietatom, ale to by som si vedela zaolatit odvody aby som mala matersku. Neviem, stale tomu davam sancu
Odiď.Zazila som a z existenčnych dovodov som tam musela byt 3mesiace.Okrem toho,ze som tam od stresov schudla 10 kil nic pozitivne tam nebolo.Len som sa trapila .
Nie, nezlepší. Aj ja som bola v takej práci. Pokiaľ na to naozaj nie si odkázaná tak skonči a hľadaj niečo ine
po 3 rokoch doma som si zvykala v novej práci takmer 3 mesiace.... po niekoľkých mesiacoch to už bolo OK
O akú prácu ide a co ti vadí najviac? Daj na svoj pocit.
@deti95060810 skor ide o to, ze ma nebavi napln tej prace,,, neviem, ci si na to zvyknem
Tak ak ťa nebaví to čo robíš už teraz, asi ťažko si na to zvykneš, s nechuťou budeš chodiť stále. Skôr by som si začala hľadať niečo nové popri tejto a uvidíš.
ostan a hladaj novu zatial