Odmeňovač na www.vyskumy.sk

zuzka1620
8. apr 2015

Dobrý deň želám:D
Chcem sa spýtať, či tie, ktoré vypĺňate dotazníky na stránke www.vyskumy.sk máte skúsenosť, prípadne používate ODMEŇOVAČ tejto stránky za surfovanie po internete.
Máte ho, dali by ste si ho, nie je to už príliš veľký zásah do súkromia??

cannella
8. apr 2015

Myslí, že je to zásah do súkromia a celkom markantný. Navyše, ako odmenu majú uvedené: Pri zapojení sa do projektu merania návštevnosti internetu získavate TNS mince (1 TNS minca / deň).
Napr. 1 Granko stojí 200 TNS mincí. To je ako vtip!

duun
8. apr 2015

ja som tam bola, ale smola. Nie som proste ten vhodny typ - co tam hladaju najviac, najcastejsie su dotazniky o alkohole, znackach cigariet atd.

Proste idealny typ - ciel, co by z toho mal najviac, najviac vyskumov (ak neklame pri odpovediach) je mlady muz so solidnym prijmom, znalec roznych druhov alkoholu - pivo, vino, tvrde - znackove, tuhy fajciar, s viacerymi uctami a zaujmom o investovanie a rozne bankove produkty, s autom / autami. Myslim, ze je to onicom - zbytocne im davat udaje zo sukromia a ten odmenovac - vysmech.

melindi
10. apr 2015
Používateľ melindi je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od melindi.

Ja vyplním tam dotazníky, ale ODMEŇOVAČ radšej nepoužívam.

zuzka1620
autor
10. apr 2015

Ďakujem, za reakcie...:D ja som sa tiež rozhodla, že radšej bez odmeňovača:D

jankav7
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
marcela305
8. nov 2015

@duun Presne tak .asi cakaju ze vsetci su alkoholici najma ked tam vyplnujeme ze sme na materskej alebo doma s dietatom tak ano urcite pijem kazdy tyzden a fajcim ako fabrika LOGIKA🙂