Odkúpili ste spoločnosť s r.o.?

aanetkaa1
1. jan 2017

Ahojte kočky, chcela by som sa spýtať či ste niektorá začali podnikať odkupením s.r.o? ak ano tak nejake bližšie info keby podate 🙂 Dakujem pekne 🙂

fatimuska
2. jan 2017

@aanetkaa1 nechcem Ťa navadzat..ale na nete najdes rozne firmy..co Ti zalozia sro..mna vysla zo vsetkym dokopy 300e..a mas ju čistú..atd..ja ju.mam.cez firmu..www.eserocky.sk...

viki120
2. jan 2017

@aanetkaa1 ja som si pozerala na stranke najlacnejsiezakladaniesro maju to tam za 199 komplet

sintra
2. jan 2017

@aanetkaa1 preco chces odkupit? Potrebujes s.r.o. s historiou?

aanetkaa1
autor
2. jan 2017

kočky dakujem..ja som si myslela, že ked odkupim s.r.o. bude to jednoduchšie a hlavne rýchlejšie.....Nemám s tým skusenosť,tak stále čosi lustrujem po nete a našla som tie ready made s.r.o ,kde odkupis spolocnost,ktora ma vsetko vybavene len nikdy nezacala podnikat..
Preto ma to len zaujímalo 🙂 takže ste za to ísť do novej s.r.o? vyskusam pozrieť tie stranky co ste napisali..dakujem

aanetkaa1
autor
2. jan 2017

@fatimuska prosím Ťa ,pozerala som tú stránku a teda môžem sa na ňu spolahnúť ,áno? nebudú to nejaký výmeslníci? a im stačí poslať podnikatelsky plan a všetko ostatné je v ich rukách?

fatimuska
1. mar 2017

@aanetkaa1 ahoj.prečo podnikatelsky plan?zavolas,povies,poslu Ti dotazník,atd,všetko prebehlo super,seriozna firma,az teraz odpisujem,skôr som si to nevšimla