Odkiaľ objednávať tovar do predajne s detským oblečením?

mimirinko
27. nov 2020

Dobrý deň. Potrebovala by som poradiť. Pohrávam sa s myšlienkou, že by som začala predávať detské oblečenie, mať obchodík. Sama pociťujem, že výber oblečenia aj tu u nás je dosť biedny a keďže moja dcéra sa rada parádi, tak by toto bolo fajn. Akurát hľadám na predaj značku breeze girls and boys a neviem, ako sa dopátrať, odkiaľ by som to mohla objednávať. Vie mi niekto poradiť, u akého dodávateľa by som túto značku mohla objednávať? Ďakujem veľmi pekne za pomoc.

sisa_s
27. nov 2020

Biedny vyber? Podla mna je vsade az mnozstvo obchodov s oblecenim...deti to vynosia raz dva, takze nikto za to nechce dat vela penazi...a hadam ti nebudu cudzie zeny zhanat dodavatela, aby si ty mohla "podnikat"

denden77
27. nov 2020

ja mam tiez pocit, ze vsade je toho tak prehnane vela, ze clovek nevie co ma skor kupit 🤷‍♀️
a hlavne je to vsetko len na chvilu 😊

mimirinko
autor
27. nov 2020

@sisa_s Ja som chcela poradiť dodávateľov, nie aby mi ich niekto zháňal. a asi som potom náročná, čo sa oblečenia týka, lebo teda síce je všade toho kvantum, ale nie také, ktoré by sa mi páčilo.

krisbar
27. nov 2020

No ved kontaktuj tu firmu, ze kto im robi dodavatela pre nasu krajinu a potom kontaktovat ich. Ale uprimne...v case covidu ist do podnikania to je trosku kamikadze...