Pekny vecer
Rozmyslam nad tymto odborom a mam par otazok na tych co to studovali respk. co to robia
Ako hodnotite narocnost studia? Ta skola zahrna aj prax?
Pozerala som aj na profesii platy a vyzera to slusne, len ci to je aj pravda, tak ak sa smiem spytat na plat
A este na stranke pise ze je to Bc. Ale dlzka studia 4 roky, nie je Bc. titul troj rocny ?
Dakujem
http://www.szske.sk/prijimacky/okruhy/okruhy.php
Tu máš denne
@terezka1947 technik a asistent je to isté ?
To netuším. Snáď ti niekto kompetentný poradí.
Ahoj, ja to študujem. Je to v pohode robota. Aj zaplatené je to dobre. Keď vyštuduješ bc tak si technik, niekto to volá aj laborant. Asistent je so strednou školou, to ani neviem kde sa študuje. Ale napr. v Česku popr. Inom zahraničí to volajú asistent/laborant.
Škola obsahuje aj prax, napr. ja mám teraz 3-4 krát do týždňa na rôznych zdr. pracoviskách.
Ak máš nejaké otázky, môžeš napísať
@shinon258 a ty študuješ kde?lebo moja kamoška študovala na SZS v KE,pomaturitne,3rocne,denne.
@shinon258 ahoj, a kde studujes ak sa smiem spytat, denne/externe?
Na ucm v trnave. Rozmýšľala som aj nad BA SZU, ale kvôli vzdialenosti som si vybrala TT
@terezka1947 študujem bc denne 3 ročne v trnave
@shinon258 je tam vela fyziky?
Nooo, tak učíš sa ako vlastne funguje napr. samotná rentgenka, to vyžaduje určitý level fyziky... Ale že by nejaký samotný predmet to nie. My sme mali akurát biofyziku. Ale nejaká taká čistá fyzika ako na strednej tam nie je. Len čo potrebuješ k oboru
Ahoj aj máš podanú prihlášku už na externé?
@monika1294 nie nakoniec idem nieco iné
A co si si vybrala ak sa mozem opytat
Teraz som si vsimla ze 4 roky lebo tam pise externa forma studia, cize teraz nwm ci sa to da aj dennou formou