Ocitli sme sa v ťažkej situácii a potrebujem prácu počas materskej

kamca495
19. jan 2022

Baby viete o nejakej práci počas materskej na doma ? Na ktorú sa naozaj zarobí viem je to teraz ťažké nájsť si prácu ale aspoň takto na doma by daco pomohlo momentálne sme sa ocitli v ťažkej situácii čo sa týka peňazí 🙄🙄😐 baby len má prosím teraz nechapte zle lebo viem že hneď sa tu nájdu také čo hneď pochopia zle a už tu budem za zlú

alexandra2468
19. jan 2022

@kamca495 tazko radit, ked nepises ake su tvoje schopnosti.

loginexistuje
19. jan 2022

neposes co vies tak skus napr toto https://www.profesia.sk/praca/ogooga-services-s...

loginexistuje
19. jan 2022

alebo toto a dieta do jasli pripadne ostane s muzim on pracuje ? https://www.profesia.sk/praca/lidl-slovenska-re...

loginexistuje
19. jan 2022
kamca495
autor
19. jan 2022

Baby inak som pracovala ako operatorka kontakneho centrá to bola moja prvá práca zatiaľ 🙄

alenah31
19. jan 2022

@kamca495 v takejto situácii sa ocitla moja kolegyňa pred šiestimi rokmi - zo dňa na deň ju nechal manžel a odišiel od nej a spoločného 8-mesačného syna k tehotnej frajerke. Byt bol jeho takže jej dal ešte aj ultimátum - mala mesiac na to, aby si našla bývanie a odišli keďže on a jeho nová láska chceli bývať v tom byte. Vrátiť do práce sa tak narýchlo nemohla - ani v súkr. jasliach nemali voľné nieto ešte v štátnych - tak si dala inzerát a opatrovala cudzie dieťa - hodilo jej to cca 300€ mesačne k jej rodičáku + neskôr aj výživné na malého.

xckaret
19. jan 2022
loginexistuje
19. jan 2022

@kamca495 skus to patrovanie odprevadzanie na kruzky do skolky alebo upratovanie (prip ak si trufas aj napr doucovanie ) my ked sme mali v zaciatkoch takuto situaciu tak ja som doucovala (celu matersku s vynimkou porodu a pobytu v nemocke ) matematiku vysokoskolakov 😉

vikusjk
19. jan 2022

@kamca495 na profesii je vo filtri moznost vybrat "iba praca z domu" a pozeraj, co sa ti hodi vzhladom k vzdelaniu a skusenostiam. Drzim palce

rora
19. jan 2022

Daj si inzerat na opatrovanie,strazenie deti, prip.pomoc v domacnosti seniorom (upratovanie, nákup....), to je asi najmenej co aktualne mozes spravit, pohladaj v roznych skupinach na fb, obcas som zazrela takyto dopyt

benit
19. jan 2022

Ked jemuz po vikendoch doma, tak tesco, kauf, viem, ze aj peugeot robia vikendovky. Skus sa popozerat aj po takych pracach. Alebo upratovat domacnosti . .

gabika20
19. jan 2022

@kamca495 ja som opatrovala deti.. u nás je to teraz veľmi žiadané lebo aspoň v mojom okolí je problém so skolkami

saraxyz
19. jan 2022

@kamca495 a nemôžeš sa znovu zamestnať ako pracovnik kontaktného centra? Na skrátený úväzok? Ponúk je dosť