Ahojte, nastupujem do banky. Keď som sa pýtala na oblečenie povedali mi, že hlavne aby bolo slušné. Je mi jasné, že tam budem chodiť v sukni s holým zadkom 🙊. Ale chcela by som vedieť, či môžem mať na sebe aj obyčajné tričko, rolák s sukni / gaťom. Tričko nie také teplákového materiálu ale také hladké - prikladám fotku zloženia 😃. Idem na nákup tak aby som vedela 🙂
Na internete som nič nenašla tak sa idem skúsiť spýtať tu. Ďakujem ☺️
Normálny pulóver, tričko z toho jemného materiálu a podobne úplne kľudne.
Ale nemáte niečo ako "rovnošatu"? Lebo väčšinou, čo som bola v bankách, či takých inštitúciach, mali pracovníci podobný štýl oblečenia, hlavne "hore" teda trebárs biela blúzka ci pulóver s nejakou rovnakou šatkou, muzi podobne košeľu.Už ci nohavice, či sukňa, to bolo rôzne. Ale ten horný štýl oblečenia bol ozaj dosť podobný.
To je co za nemoznu banku, ked vam ani "firemne" oblecenie nedaju a mas nosit vlastne?
Robila som isty cas v banke. Mali sme rovnosatu. Bluzku, sukna/nohavice a svetrik na bluzku. Muzi mali koselu, nohavice a sveter na koselu ak bola zima. Myslim si, ze prave v banke by sa mal drzat isty standard. Nemam rada banky, kde ked clovek pride na pobocku je to tam kikiriki.
@januss21 ahoj , ja som bežne nosila take k sukni alebo k nohaviciam 🙂