Ahojte, chcem sa opýtať , ako to máte v práci, ak Vám vozia obedy pre zamestnancov z reštaurácie. Jedná sa o cca 10 jedál denne z tej istej reštaurácie. Nosia nám to v jednorázových obaloch. Rada by som tie obaly nahradila nejakým obedárom. Takto je z toho veľa odpadu, neekologické a taktiež to zvyšuje cenu jedla. Ďakujem.
@nerko ak je to jedáleň a denne si objednávate jedlo, tak by to mohlo byť priechodné....len určite nebudú sledovať menovite koho je ktorý obedár a bude treba pre každého zamestnanca 2 obedáre - vždy na výmenu....samozrejme sa dohodnúť že s donáškou obedu odovzdáte čistý obedár ktorý použijú na ďaľší deň.....reštaurácia s tým ale môže mať problém a akceptovať to nemusia....oni si nebudú pamätať v kuchyni že zrovna tých 10obedov je do obedárov pre danú firmu....takže v príade veľkej reštaurácie skôr nie ako ano....vývarovňa ak si pravidelne objednávate obedy by s tým problém mať nemala....ale ako píšem, na každého zamestnanca 2obedáre a vždy na výmenu + určite nebudú sledovať do ktorého obedára ktorému zamestnancovi naložiť....z vašej strany treba vždy vrátiť čisté obedáre aby sa dali použiť na druhý deň...
Nemali by to robiť z hľadiska hygieny. Ale vždy je to o dohode. A pridáš im robotu naviac, takže pre nich nezaujímavá ponuka.
Poznám firmu v ba, kde to tak robili, 2 obedare na zamestnanca (aj keď neobjednavali vždy tí istí), proste denne brali v priemere 20 obedov. A nebola to mala firma, takže treba sa len opytat.
Už sme to raz riešili, no majiteľ nebol nadšený. Už aj tak sú tie obedy veľmi drahé a som zvedavá na ceny po novom roku, + 0,35 centov za jednorázové obedáre, vyhodené peniaze. Ďakujem Vám za odpovede.
Ved sa ich opytaj, ze ked im das obedar, ci ti obed budu nosit v tom...