Ahojte, je tu niekto, kto pracuje ako obchodný manažér pre nejakú značku/produkt ? Budúci týždeň idem na pohovor na tuto poziciu, chcela by som pre tým vedieť zopár info ohľadom výkonu prace aby som si vedela utvoriť lepšiu predstavu čo to obnáša 🙂 na pohovor budem musieť cestovať trocha ďalej tak aby som nešla zbytočne :D kludne píšte aj súkromné správy, ďakujem 🙂
@sabinami ja som pracovala na tejto pozicii 4roky,teraz idem na matersku. Bola to moja prva praca(nie vsak na produkt,pracujem v strojar.firme) po VS a zvladla som ju. Ale ja som velmi chcela 🙂 Zo zaciatku to bude narocne,budes sa musiet vela naucit (ako komunikovat so zakaznikom,najst si k nemu cestu,vyhoviet jemu aj poziadavkam zamestnavatela,...) ale urcite to skus. Je to super skola a to,ze nemas ziadne skusenosti vobec nie je prekazka. Odvaznym stastie praje,viem o com hovorim 😉
@sabinami nepracovala som v tejto sfere, ale poznam, ako pise emma bude to na dlhsie, treba sa naucit ako s tymi ludmi hovorit, vela sa pytat, aby si poznala ich potreby 🙂
@sabinami je to pozícia, ktorá riadi iných ľudí, aby obchod fungoval tak ako má a budeš mať na starosti pravdepodobne viac pobočiek, ideš na takú pozíciu a nikdy sa na nej nepracovala? dosť odvaha