Nútená výpoveď dohodou

nikola3009
1. júl 2015

Ahojte potrebujem poradit vo firme robim 2 roky a z nicoho nic mi bola predlozena vypoved dohodou samozrejme som chcela vediet dovod..ked to nepodpisem mam sa tesit na pracu pod natlakom..od dalsieho dna som pn a napriek tomu sa mi zamestnavatel sustavne vyhraza bombarduje telefonmi a vyhraznymi sms mala som aj kontrolu na pn kde mi doniesol zmluvu ze ju mam podpisat ..
strasne som uplne znechutena neviem co robit

loginexistuje
1. júl 2015

SMS si odkladaj, komunikuj s nimi vyhradne cez maily nie cez telefon tak aby si to mala dokazatelne. Skus zavolat na inspektorat prace... ako osobne ak je takato situacia tak by som tam neostala ale odisla s viac mesacnou odmenou navyse...
Hlavne pevne nervy nereaguj hned ... radsej si premysli nechaj si odstup...

monicm
1. júl 2015

@nikola3009 Presne ako píše @loginexistuje , komunikuj mailami, sms, nepodpisuj nič. A skús sa popýtať na porada.sk. vedia dobre poradiť v právnych veciach.

nikola3009
autor
1. júl 2015

Dakujem Vam velmi pekne za rady idem na tu poradu.
Sk budem Vas informovat

maria117
1. júl 2015

@nikola3009 baby Ti dobre radia, ale mozno by som sa nenatahovala,len v ramci dohody vyjednala vyssie odstupne a vykaslala sa na nich. Zas z pohladu zamestnavatela, i kebyze to chce napr kvoli tomu,ze miesto Teba chce zamestnat dceru/manzelku, tak nemoze zrusit prac.miesto, ale moze zrazu zistit, ze mu osobnostne nesedis- a pritom vobec nemusi ist o Teba...Samozrejme,mohol by to riesit i inym sposobom,na urovni. Tie2 roky uz mas presne al viac? Lebo tusim az po2r mas narok na podporu,takze ak je to rok a 10 mesiacov, tak radsej nechat plynut 2-mesacnu vypovednu...a myslim,ze i v pripade,ak by sibola vo vypovednej a pred jej koncom bola PN,tak o tu PN sa Ti predlzuje doba,kedy si zamestnana - a niekedy to moze byt prave tych "par dni" kt rozhodnu o tom,ci mas narok na podporu al o tom, na ake vysoke odstupne mas narok.

nikola3009
autor
1. júl 2015

Nie uz je to viac ako 2 roky a ide hlavne o to ze sa ma chceli spinavo zbavit a na moje miesto uz je dosadena znama ale nemozu jej dat moju funciu a plat som vo veducej funkcii a ide o to ze vypisuju a vyhrazaju sa aby som to okamzite podpisala a to neurobim

martinovabarka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz