Nový začiatok

18. júl 2024

Každá moja práca bola monotónna, bez možnosti rastu. Vždy som odišla s tým, že chcem nájsť prácu, ktorá je výzvou. Teraz som tú prácu dostala, začínam budúci týždeň a som doslova dos*ata.
Bolo pohodlné nestresovať, vedieť, že ma nič nové nečaká. Odpracované a hotovo, nemala som ani dôvod myslieť na prácu. Zároveň som si uvedomovala a uvedomujem, že mám na viac a chcem niečo viac. Nemám deti, nemám manžela, kedy keď nie teraz?
Bojím sa, že sa scenár zopakuje. Naposledy keď som dostala prácu, ktorá bola výzvou a tým pádom som zažívala stres, ktorý som nezvládla a odišla už hneď prvý týždeň. Doteraz to ľutujem, kebyže vydržím tak som už mohla byť úplne inde, aspoň osobnostne.
Chcela som sa len vyrozprávať, možno potrebujem trocha motiváciu a povzbudenie.

deti95060810
18. júl 2024

nezvládaš stres - nie prácu
nájdi psychológa ktorý ťa naučí dychové cvičenia .... možno by ti pomohla aj joga.

hankab
18. júl 2024

Zvyknes si, len treba zatat zuby. Nevzdavaj to hned po prvych narocnych dnoch. Ja v kazdej novej praxi na zaciatku revem 😂 po 2 mesiacoch je lepsie, po 4 este lepsie a po polroku si uz zapracovana.

vanilkovazmrzka
18. júl 2024

Vydrz aspon 1-2 mesiace, az potom ked sa to novacikovske obdobie utrasie, budes vidiet svoje skutocne schopnosti a potencial na danej pozicii 🙂 neboj sa 🙂

ovaaa
18. júl 2024

Prvé mesiace bývajú vždy náročné...nová práca, kolektív, šéf, zvyky firmy atď. Držím palce...hlavne vydrž a nezutekaj hneď z boja.