Novinový stánok - podnikanie

11. okt 2024

Ma podla vas zmysel v tejto dobe otvorit novinovy stanok? Mozem skusit otvorit stanok pri nemocnici kde prejde x ludi denne. Stanok je roky zatvoreny majitelka odisla do dochodku tak to nechala. Rozmyslam aj o doplnenie tovaru alkohol potraviny drogeria atd. Neviem realne nad tym premyslam.. manzel ma slusny plat takze nebude to hlavny prijem. Ako predavacka v potravinach zarobim tak tisicku ale ked premyslam ci mozno tolko nezarobim aj v tom stanku pre seba a menej prace atd...

danieli
11. okt 2024

Novinove stanky su na vymretie, jedine ten doplnkovy tovar, ale do tohto by som sa ozaj nepustala

lucia23529
11. okt 2024

Skôr by pri nemocnici boli dobre nejaké potraviny/občerstvenie z dobrých surovín…lebo v nemocnici sú zle obedy a keď behate pomedzi doktorov alebo idete ráno z krvi niečo kvalitné by sa zišlo na zjedenie ako len samé pečivo a polotovary

1ryba
11. okt 2024

Toto je úplne stratový biznis. Myslím noviny.

wolf_
11. okt 2024

Za mňa nie. Niektoré mestá dokonca novinové stánky aj postupne a cielene rušia. Je to vec, ktorá postupne "vymiera".
Edit: pridávam k tomu aj článok, ktorý som nedávno zahliadla
https://mytrencin.sme.sk/c/23386535/klasicke-no...

danyelia
11. okt 2024

Noo, ja by som do toho nešla...neviem, či si niekto kupuje noviny v dnešnej dobe internetu, aj časopisy už nájdeš na nete...Alkohol, potraviny, drogéria - tak to by mi nikdy nenapadlo kupovať v stánku 🤔 Že je to pri nemocnici, ok - kto niečo nutné potrebuje, kúpi si teoreticky u Teba, ale aj tak, ostala by som radšej pri istej práci ako tento risk...

muchotrafka298
11. okt 2024

V dnesnej dobe, ked koncia vydavatelstva s tlacou novin a casopisov si brat novinovy stanok za ucelom zbohatnutia je cista utopia. Co tam budes predavat, ked sa noviny a casopisy nepredavaju? Zoberies par kusov a vsetko Ti pojde do remitendy. A potraviny? V kazdej nemocnici su bufety, predajne fornetov, "jedalne" tak ludia ked uz tak zbehnu tam alebo im niekto donesie.

agajka22
12. okt 2024

a ja by som skusila, ludia si postupne sami vypytaju co chcu a cigarety sa predaju vzdy, treba vyskusat

oli18
12. okt 2024

U nas na velkom sidlisku na autobusovej zastavke skoncili. Zase okolo nemocnice , aj v nej, je vela roznych "stankov" a vsetci funguju.

kasokri
12. okt 2024

Nešla by som do toho...