Ma podla vas zmysel v tejto dobe otvorit novinovy stanok? Mozem skusit otvorit stanok pri nemocnici kde prejde x ludi denne. Stanok je roky zatvoreny majitelka odisla do dochodku tak to nechala. Rozmyslam aj o doplnenie tovaru alkohol potraviny drogeria atd. Neviem realne nad tym premyslam.. manzel ma slusny plat takze nebude to hlavny prijem. Ako predavacka v potravinach zarobim tak tisicku ale ked premyslam ci mozno tolko nezarobim aj v tom stanku pre seba a menej prace atd...
Skôr by pri nemocnici boli dobre nejaké potraviny/občerstvenie z dobrých surovín…lebo v nemocnici sú zle obedy a keď behate pomedzi doktorov alebo idete ráno z krvi niečo kvalitné by sa zišlo na zjedenie ako len samé pečivo a polotovary
Toto je úplne stratový biznis. Myslím noviny.
Za mňa nie. Niektoré mestá dokonca novinové stánky aj postupne a cielene rušia. Je to vec, ktorá postupne "vymiera".
Edit: pridávam k tomu aj článok, ktorý som nedávno zahliadla
https://mytrencin.sme.sk/c/23386535/klasicke-no...
Noo, ja by som do toho nešla...neviem, či si niekto kupuje noviny v dnešnej dobe internetu, aj časopisy už nájdeš na nete...Alkohol, potraviny, drogéria - tak to by mi nikdy nenapadlo kupovať v stánku 🤔 Že je to pri nemocnici, ok - kto niečo nutné potrebuje, kúpi si teoreticky u Teba, ale aj tak, ostala by som radšej pri istej práci ako tento risk...
V dnesnej dobe, ked koncia vydavatelstva s tlacou novin a casopisov si brat novinovy stanok za ucelom zbohatnutia je cista utopia. Co tam budes predavat, ked sa noviny a casopisy nepredavaju? Zoberies par kusov a vsetko Ti pojde do remitendy. A potraviny? V kazdej nemocnici su bufety, predajne fornetov, "jedalne" tak ludia ked uz tak zbehnu tam alebo im niekto donesie.
a ja by som skusila, ludia si postupne sami vypytaju co chcu a cigarety sa predaju vzdy, treba vyskusat
U nas na velkom sidlisku na autobusovej zastavke skoncili. Zase okolo nemocnice , aj v nej, je vela roznych "stankov" a vsetci funguju.
Nešla by som do toho...
Novinove stanky su na vymretie, jedine ten doplnkovy tovar, ale do tohto by som sa ozaj nepustala