Čaká niekoho nástup do novej práce od zajtra? Tešíte sa, bojíte? Ja som ako na ihlách 🙈
@rutyruth
@gabika0825 držím vám palce baby 😉
@gabika0825 no pre mňa sú zvláštne mesiace až roky 😣Ja som taký neprisposobivy typ 🤣...V predošlej práci som dostala silné paniky a úzkosti keďže som to brala prehnane vážne...je to fajn platené čiže asi by som tak ľahko prácu za podobný plat nenašla tak cítim mierny tlak. Ale zas veru ak to bude neúnosné tak sa vykaslem.
Ja zajtra nastupujem do nového zamestnania. A môj manžel tiež. Aj keď nie do toho istého😅. A po tom, čo som z posledného odišla v skúšobnej dobe, snažím sa nemať veľké oči.
@rutyruth no zatial mam zmiesane pocity. Zatial mi len v podstate povedali co bude mojou naplnou. Zajtra este budem preberat veci, na ktorych sa budem spolupracovat s veducou. Muzovi sa celkom pacilo. Trosku sa obavam ako to tu funguje. Lebo hned v prvy den sa dozvediet co ako nefunguje a ze im ludia odchadzaju nieje povzbudzujuce
@rutyruth ja mám ísť zajtra na pohovor do novej firmy s tým že ak to prebehne fajn z oboch strán tak pozajtra tam uz zacnem normálne pracovať. Neboj, zvládneš, prvé dni sú take zvláštne ale keď to nebude dobre tak stále vieš odísť. Ja som teraz takto odisla z dvoch predchádzajúcich zamestnaní lebo to nebolo pre mna a skúšam hľadám ďalej 🙂