Nové zamestnanie od 1. februára

rutyruth
31. jan 2023

Čaká niekoho nástup do novej práce od zajtra? Tešíte sa, bojíte? Ja som ako na ihlách 🙈

gabika0825
31. jan 2023

@rutyruth ja mám ísť zajtra na pohovor do novej firmy s tým že ak to prebehne fajn z oboch strán tak pozajtra tam uz zacnem normálne pracovať. Neboj, zvládneš, prvé dni sú take zvláštne ale keď to nebude dobre tak stále vieš odísť. Ja som teraz takto odisla z dvoch predchádzajúcich zamestnaní lebo to nebolo pre mna a skúšam hľadám ďalej 🙂

melanta
31. jan 2023

@rutyruth
@gabika0825 držím vám palce baby 😉

9gabi9
31. jan 2023

@rutyruth
Nie. Ale som si dnes spomenula, že zajtra našim známym nastupuje dcéra do MS 😉

rutyruth
autor
31. jan 2023

@melanta ďakujem pekne 😉

rutyruth
autor
31. jan 2023

@9gabi9 no, tiež budú mať veselo 🙈

rutyruth
autor
31. jan 2023

@gabika0825 no pre mňa sú zvláštne mesiace až roky 😣Ja som taký neprisposobivy typ 🤣...V predošlej práci som dostala silné paniky a úzkosti keďže som to brala prehnane vážne...je to fajn platené čiže asi by som tak ľahko prácu za podobný plat nenašla tak cítim mierny tlak. Ale zas veru ak to bude neúnosné tak sa vykaslem.

martaina
31. jan 2023

Ja zajtra nastupujem do nového zamestnania. A môj manžel tiež. Aj keď nie do toho istého😅. A po tom, čo som z posledného odišla v skúšobnej dobe, snažím sa nemať veľké oči.

rutyruth
autor
31. jan 2023

@martaina waaw, tak to máte dvojmo...držím prsty ✊

martaina
31. jan 2023

@rutyruth Ďakujem. Aj tebe

rutyruth
autor
31. jan 2023

@martaina ďakujem 😉

rutyruth
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
rutyruth
autor
1. feb 2023

@martaina Ako ste dopadli?

viky173
1. feb 2023

@rutyruth aky bol Tvoj den? 🙂

rutyruth
autor
1. feb 2023

@viky173 fu ťažký. Všetci mladší, mala som pocit že premotivovani 🤣Resp. moje tempo bolo na bode mrazu. Bude to ťažké zvyknúť si 🙈

viky173
1. feb 2023

@rutyruth dufam, ze to bol iba prvy dojem a bezne nebudu moc premotivovani :D a tak prvy den sa neda porovnavat s tempom 🙂 zvykanie si bude tazke, ale po case to budes zvladat lavou zadnou 😎 drzim palce! a hlavne to nebrat velmi vazne 🙂
a inak kolegovci sa Ti pozdavali?

rutyruth
autor
1. feb 2023

@viky173 hej boli fajn, aj šéf. Ale teda naozaj na môj vkus to tempo bolo rychle. Ale tak ja zas som zvyknuta na úplne iný system. Uvidíme teda čo bude ďalej

rutyruth
autor
1. feb 2023

@viky173 ďakujem pekne 😉

viky173
1. feb 2023

@rutyruth tak to je tiez celkom dolezite, aby bol kolektiv aj sef fajn, to je polka uspechu 😀 a potom sa nestresuj, aj keby nebudes zo zaciatku stihat za ich tempom, je uplne normalne, ze to moze trvat aj mesiace, pokym sa clovek zabehne do niecoho noveho 🙂

martaina
1. feb 2023

@rutyruth no zatial mam zmiesane pocity. Zatial mi len v podstate povedali co bude mojou naplnou. Zajtra este budem preberat veci, na ktorych sa budem spolupracovat s veducou. Muzovi sa celkom pacilo. Trosku sa obavam ako to tu funguje. Lebo hned v prvy den sa dozvediet co ako nefunguje a ze im ludia odchadzaju nieje povzbudzujuce

rutyruth
autor
1. feb 2023

@martaina 🤣 tiež som sa dozvedela že ako to tam nefunguje. Ale tak to je štátna správa, na to som bola pripravená 🙈 Ja som dnes všetko nafasovala okrem pracovnej zmluvy 🤣

rutyruth
autor
1. feb 2023

@viky173 ďakujem pekne. Dúfam že máš pravdu 😉

martaina
1. feb 2023

@rutyruth Ja som zas vo verejnej sfere - nespecifikujem 😅 a to je to iste len v bledomodrom.

rutyruth
autor
1. feb 2023

@martaina ako na Slovensku 🤣