Ahojte.Viete mi poradiť nejakú prácu,aby sa tam nevyžadovala fyzická zdatnosť a práca s bremenami?ďakujem
dobre sa vydať😉
v akom odbore hladas? ja som musela zo zdravotnych dovodov zmenit pracu a isla som do skolstva
Vo fabrke za pasom
sicka? beru casto aj nezaucenych ludi, sit potahy do auta, robi sa to v sede.
Tak potom sa musis dovzdelat a mozes hladat nieco fyzicky nenarocne. Len najskor musis vediet, co by ta tak asi bavilo.
Tak pre mna a moje telo je ovela fyzicky naročnejsie odsedieť si v kancelárii 8 hodin....ako ked som pracovala v restauracii a pendlovala hore dole aj 12 hodin....
@mackar3p Nemozes chciet pohodovu robotku bez akejkolvek namahy, zataze, chodenia, sedenia, ak nemas ziadnu kvalifikaciu a nemas co ponuknut. To neber v zlom, to je fakt.
Ako ovca stat za pasom nebudes, tak nestoj - vies jazyky, vies nieco ine kde mozes robit "hlavou" a nie fyzicky?
Inak ja velmi dobre spomínam este z cias VS na pracu v tescu za pokladnou.....uplne vobec nenarocne, jednoduche na obsluhu.....
@mackar3p nuž takú robotu akú hľadáš ty, hľadá asi každý....nenarobiť sa a zarobiť....kludne môžeš robiť predavačku , v Kauflande či Bille pri salámach alebo na pokladni....skús pozrieť predavačky v cukrárńach, drogégii, niekde v predajni šatstva...upratovačky už chodia s tými strojmi, môžeš ísť do SBS-ky, všade tam kde ťa vezmú...a ak sa ti všetko zdá fyzicky náročné tak hajzel babu, tá sa nenarobí....
@mogaa ja veľmi rada by som robila čokoľvek naopak vôbec nie vyberavá len bohužiaľ moj zdravotný stav mi to nedovoľuje,kľudne aj "hajzel babu" je to predsa práca ako každá iná.A aj predavačku som robila,ale pri poslednej návšteve obvodáčky mi povedala,že papier mi nepotvrdí,lebo môj zdravotný stav to nedovoľuje.tak asi sa budem musieť ešte dovzdelávať.
@mackar3p Podla tvojich starsich prispevkov si ale dost vyberas - nenastupila si na miesto predavacky fornetov, lebo si pocula na firmu zle veci a ludia su zvaistlivi a zli, nenastupila si do coop jednoty, lebo mas skusenost s pracou v obchode a vies, ze by si sa tam vela narobila a ludia su zli... potom ta vzali do firmy kde si mala robit nieco so skrutkami a srubkami ale nechceli od teba vstupnu zdravotnu prehliadku, tak si uvazovala cito je vobec seriozna firma...
Ak mas take zdravotne problemy, tak mas isto zaznamy u odbornych lekarov, tak ries - operacia, kupele, rehabilitacie, mozno ciastocny invalidny dochodok. A kym sedis doma a cakas na vhodnu pracu, tak si dorob nejaku kvalifikaciu, aby si mohla byt na trhu prace uspesnejsia. Riesis to uz x rokov, ved to aj zdravotne hadam riesis, aby ti bolo lepsie.
@nafka0483 máš pravdu konečne som to všetko doriešila po lekárskej stránke,ale ešte chodím na rehabko,ale v minulej robote odomňa nepýtali žiadnu vstupnú lekársku prehliadku,tak som to dáko riskla a dala som to,ale potom sa začalo prepúštať 2vlna bola a možno,že som tam ani nemala ísť,lebo sa mi to zhoršilo.Ale ja sa nezdávam a nelamentujem,taká nie som,len som chcela radu.Áno staršie príspevky boli o tom,že si dosť vyberám,Pani z ŠTB nafka,ale potom som si uvedomila,že fakt sa nikam nedostanem,keď budem takáto.
@mackar3p Tak to je fajn, ked si si uvedomila. A po zdravotnej stranke ti prajem nech sa to zlepsi, nech rehabilitacie pomozu aby si mohla pracovat. A ako pisem, keby nahodou nie, tak potom treba riesit aspon ciastocny invalidny. A skusaj zas take prace ako boli spomenute - predavat, ale nie napr. Lidl kde musis aj vykladat tovar, ked toto nemozes, ale napr. v Kauflande alebo Tescu zvyklo byt tak ze ked robis kasu, tak mas len kasu, nerobis nic ine. Alebo nejake mensie butiky, male predajne, bufety...